Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo DJ, nek si nam osvjetlao obraz. Hvala ti đe čuo, đe ne čuo.
Nek crknu dušmani.
we are the Borg. you will be assimilated. Resistance is futile
ma jel to h8er Trekie ili se meni cini ? :)
ma zbog nje sam naucio te stvari :))))))) http://trekcore.com/gallery/albums/sevenofnine/7of9_s4a.jpg
Koliko debila na klix-u čim se neko uspije progurati preko grane odma je derpe,narkoman..Inače to je Balkanski mentalitet kad ja nisam uspješan nećeš ni ti sad ću te hejtovati ovo ono.... E moj majmuni. Bravo Elvise ljudino Bosanska.
Svaka čast Tuzlak..
ma kakav on, on je samo navikan u svom gradu, otišao je malo u afganistan, da ne voza više onu staru fiestu, ebeš renomiranog dj-a ako nema glamur, vrte mu se po glavi neke ibize, a nije prešao majevice od kako je počeo da pušta muziku, a najviše je kod onog majida puštao, i po kojekakvim kaficima, ide po ovim takmicenjima malo sevapa da zaradi, vodi onu bezveznu seljacku politiku svirao sam sa ovim, svirao sa onim, a kad tog istog dj-a pitaš s kojim je on svirao.. WHO IS DJ BORG... dobiješ odgovor I DON'T KNOW.. CAN'T REMEMBER... ja cu vam rec ko je dj borg, kratko i jasno, dj kojeg su svi moguci menadzeri i vlasnici klubova izmuzli, jer da je uzeo pare od ovog posla, on bi vozao neko auto, ne bi morao da ide u afganistan..
Vrlo prosječan DJ, al eto feminiziran i nosa ove popularne DJ majice. Kad je bilo takmičenje za odlazak, od 5 učesnika dvoje je bilo bolje od njega, puno bolje. Ona dobra pičoka iz BL, Maja, može ga naučit.
Jest jest, cuo sam i ja ako nosas popularne dj majice odmah dobijas gazu na ibizi. Nemoj bit hejter bolan, bas iz tog razloga ces vazda ostat za kompom i samo pljuvat tudji uspijeh. Mozda i nije bio najbolji, ne znam jer nisam bas strucnjak a bas me zanima po cemu si ti to kompetentan da bi mogo reci ko je najbolji. Nadji si bolan trebu ;)
upravu si care, svi su bolji od njeg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svakog dana, u svakom pogledu, sve više napredujemo
samo da ovce prestanu ovce cajke slusati...
Da Allah uputi Elvisa kao što je uputio Fahrudina: http://preporod.com/index.php/magazin/fokus/4335-fahrudin-vojic-bio-sam-dj-sad-sam-vjeroucitelj.html
S konja na magarca. Bolje da pravi ovu muziku, za one koji uživaju u takvoj, nego da drugima truje mozak vjerom divljaka iz pustinje. -_-
samo naprijed i da te znaju kao "pravo zaje8anog dj-a iz bosne" :)
ukoliko ne zelite da vas ljudi uzimaju za ozbiljno, obavezno stavite prefiks dj ispred imena.
Lakse je zaigrati u engleskoj ligi fudbal nego se progurati u ovome, zato kapa do poda, svaka cast...
Koliko su bobe na Ibici