Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je legendo!
selam alejk hadžija
Lijepo se sjetiti dobre duse.
Adi Lukovac
Vidi ovog lopova
Meni se gadi od da te nije Alija...
Dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi dođi, teror za mozak i uši.
Može li mi neko reći jednu njegovu pjesmu a da nije plagijat. Mada su 90% ostalih isti kao i on. I Zdravko Čolić i Bregović, ali dinar efendija iz sandžaka je na prvom mjestu
Pjesme su mu ok al kad pocne da prica odma dobijem proliv
Adi legenda, dino serator
Ja mislim da je čarobnjak energetski vampir. Njuh vuka preovladava njegovim habitusom. Potrošio je on puno Adija da bi od vlastite fukare stvorio gospodina.
Ovaj covjek bas nimalo stida nema nakon sto je Adija finansijski unistio....
- Jel to neka mahalska ili ima nešto od toga? - Bojim se d aniko ostim tebe i mahale ne zna ništ ao tome...
Legendo naša..!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pravi Bošnjak i pravi čovjek
akoe istina ovo da si snifo lovu,onda nrma goreg lika na dunjaluku
Pametolog,hadžija a pjevač,nidje veze 🥵
Koliko se samo puta pokusao ubiti!