Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema on nista ni prema cemu, samo mu dajte para! :/ Obraz mu nije tesko prodati! (Nevezano za koncert u Srbiji)
zar zastava Nikole Tesle nije bila zastava A-U monarhije?
Čovjek je profesionalac, a usijane glave idite negdje na livadu u zabiti, nađite partnere iz suprotnog tabora pa se poubijajte kolčevima i sjekirama.
Tako je Dino. Ti si car.
dobro Dino makar čuo za Pupina
Halo "bolesnjaci" prsnuce te od mrznje prema srbima, stanite malo, vidite gdje ste vi.
Nije nista sporno u pjevanju u Srbiji, al jeste ako se zoves Dino Merlin! Kol'ko sam se nasluso Dininih vazova o srbiji i koncertu tamo, a i Hanka je isto obecavala da nece ni mrtva tamo. Idite brate i pjevajte, strpajte lovu u dzepove, nisam vam hasum. Al nemojte mi muhabet'ti o velikom patriotizmu koji u vama gori, kinu mi uzina na usta!
...u svakom slučaju, ispravan potez organizatora. kakva naduvana budaletina obuzeta "mahalačkim nagonima" mogla bi svašta napravit. a dobar je i drug dino. 20 i kusur godina nakon čuvene "nikad" izjave skontao šta znači "politička korektnost" i "neutralne izjave" u svjetlu budućih biznisa i tržišta. uranio.
svaka cast dino, jesi im nagovorio - nema šta ....... uzmi par miliona i vrni se ko radosav kuci, a oni neka zjevaju i mlate ušima .... ahhaahaha ..... ali u suštini je položio sve te novinare i to tako politicki da ne znam da bi to bolje odradio bilo koji politicar ....... oni koji misle da je šupa iulizica -griješe, tko ima nešto protiv zastave srbije u srbiji, pa niko, neka je vole, nose u srcu i sl - poštujem to zaista, ali je problem ova naša gamad koja misli da su veci srbi od srba u srbiji ...... bolesnici jadni .....
To ti je isto kada radnik u državnoj instituciji ne bi imao ništa protiv države. Šta će imati protiv kada mu puni džepove, čak i da ima, nikad to javno ne bi rekao.
To se ne odnosi na na BiH. I broojne institucije. Često je suprotno.
UFURO SE DINO,MOZDA OSTANE U SRBIJI.
Prodana dusha
Tako je Dino care. Oprošteno ti je pola za ono zabranjeno za srbe i pse. Bio si tada pod emocijama, razumemo.
ti si obicni profiter.
Ahaha teme. O tempora o mores!
Kritici ne zamjerite, ali Dino Merlin dokazuje da je vise od muzicara. Obzirom da je to jedan od puteva naprijed - cijenim i pozdravljam.
U pederskom glasu ženstvenog kantautora uživat će 30 milja servskih orangutana, još samo kad bi na vrhuncu noći pustili plin ko u doba Hiće, to bi bilo savršeno...
@Robespierre mjesto ti je na psihijtriji, molim te pravac Jagomir