Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina prava stvar koju je ova država uradila jeste da se ne takmičimo više u Eurosongu
Isto pomislih. Zamisli da smo jos potrosili stotine i stotine hiljada maraka na ovu glupost. Najpametnija odluka, nadam se da nikada vise BiH nece biti dio ovog cirkusa.
Cijeli svijet sudjeluje i zabavlja se, al mi u drustvu majcice Turske smo iznad svega. Hahahha.
Sutra je 70 godina Izraela i Tramp otvara ambasadu u Jerusalimu.Tako da je Eurovizija rođendanski poklon Izraelu i de fakto Jerusalim kao domaćin
@Komentarovic 89. Jugoslavija pobedila da bi 90. Zagreb bio domaćin a 91. rat Zagreba ka nezavisnosti.2007 Srbija , 2008 Kosovska nezavisnost.Tako da Euroviziju služi za političke pokrete kao maska jer ceo svet se zabavlja dok sile odlučuju
@Komentarovic to je ono u fazonu dodjite, vidite zemlju, dok je jos ok, jer slijedece godine ce izgledati potpuno drugacije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo zanimljivo k'o ZMBT
ljudi su izgleda toliki debili da im se ne moze dokazati zasto su Australija i Izrael na Euroviziji, ni trecu godinu za redom.
Opet su ruski hakeri namjestili glasanje
Ova iz Australije previse pokusava da lici na Beyonce...ofirno drama, cijela eurovizija, ne samo ona.
Izvinjavam se, Cipar je to ipak, ne gledam ovo sranje pa i ne znam.
Ko je ba sokiran, gledatelji Australiji dali 2 boda (od 400). Super sou. Kome Izrael meta, nije shvatio pjesmu. Cijeli svijet se zabavlja i sudjeluje, samo nasim krkanima drago sto ne sudjelujemo. Nikad i nigdje. lol
Cuj Izrael na eurosongu zasto nije i Egipat , Jordan itd. onda ccc cionisticko sranje ..pljuc
Kako u elektronskom glasanju potvrditi da su glasovi publike, zaista autenticni? Znamo da su ovakvi sistemi podlozni manipulaciji, pa ih stoga i tehnicki najnaprednije zemlje ne koriste pri izborima.
isto sam se pitao u vezi glasanja na predstojećim izborima u BIH putem interneta...
Koja je mongolija na ovom "Eurosongu"
Kad budu nastupale brazilke u kupacim kostimima, mozda i pogledam. Svakako je sve ovo teski kic. U cemu je fora sa ovim metoo? I zasto ismijavaju text Norveske? Kad vec navodite takve podatke, napisite opsirno.
eurosong jedna velika prevara i masina za pranje para
Doci svemu kraj propasce i ovaj cirkus.
@Ado1980 ovaj cirkus je najgledaniji dogadjaj u evropi nakon prvenstva u fudbalu
kakva je glupost ovo natjecanje postalo...i oni Dodik sa pjesmon ne moze nam nitko nista bi se borio za vrh
waka maka toy....
Zar ovo jos postoji?
Kako je to sve osmišljeno starteški ! Te #MeToo ,a ovu debelu kravu ne bi jevrejski vo mogao onjušiti, pa onda 2019 finale u JERUSLEMU glavnom gradu Izraela, pa u ta doba malo se i IRan UZJOGUNI, pa Izrael koji ima pravo na odbranu NAPADNE MALO IRANSKA NUKLEARNA postrojenja KO ŠTO JE SIRIJSKA UZ PJESMU RAZDRAGENE EVROPE u tom momentu, koja inače nije za to. A dalje se zna: KO SA SIRIJOM. Onda noževima i autima po EVropi ISLAMSKIH TERORISTA I MILIONI IZBJEGLICA ka EU .