Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino je najbolji pa nije sav taj svijet dosao na koncert tek onako ja sam dosla iz Rumunije jer ga volim i cjenim i dosla bi svaki put jer covjek zna da pjeva a ovi sto lose pisu nemogu da podnesu niciji uspjeh,pa dajte ljudi budite realni covjek je umjetnik u pravom smislu te rijeci.Volimo te Dino,najbolji si!!!
Ma nema sta Merlin je legenda svaka cast.Koncert je bio divan samo ti Dino ispocetka super ti ide.
Dino je najbolji. Ovi što ga kude i pričaju loše stvari o njemu, pravo su ljubomorni. Čovjek je veliki umjetnik i šta da kažem sve najbolje o njemu... Da je nama u BiH više ovakvih kao što je Dino Merlin; kako bi to bilo bolje. Dosta mi je više Seke Aleksić, Karleuše i ostalih folkera. Sve se vrti oko istog. Dino je orginalan i uvijek napravi nešto novo... Svi njegovi albumi su super :)))))))
ma vi ste smjesni i zalosni dino je ziva legenda, covjek je pametan i umjeren, onakav kakvo pola vas nikad nece biti
Ma nije mnogo los al dosta ga je. Smijesno je a i zalosno da najveca BiH Pop zvijezda izgleda kao da je 90 god.
Hmmm... zaista zanimljivo i jos jedan dokaz koliko su neki umovi (ne)razvijeni na Balkanu. Muzika Dine Merlina..Shund, Kitsh? Moze biti, Ima bolje? Sigurno... Da li muzika DEF Lepparda lici na kamion pun svinja, koji se na 100 Km/h prevrnuo ? Moze biti...;-) Nekoga samo na osnovu posjete koncerta smatrati intelektualno ogranicenim ukazuje da problem nema posjetioc koncerta, nego osoba koja dolazi do takvih kvalifikacija. Cesto takvo ponasanje ukazuje na kompleks. Tip, koji je i onako outsajder promovise svoje outsajderstvo s time sto mora udariti po drugima, koristavajuci upravo tu maloumnosti koju drugima zeli pripisati. Mozda je to potreba sebe -sa takvim piskaranjem- dizati u neku sferu elite... Smjesni ste.....neznam da li je bolja da vam se cojvek smije ili da vas zali. U ostalom: Muzika je stvar ukusa....mogu licno smatrati neke muzicke smjerove shundom (Folk, SoftPoP). Problematicno to postaje od onog momenta, kada se neko pojavi da propisuje drugima sta valja ili ne.....u tom slucaju valja braniti i ono sto se covjeku licno nesvidja......Dakle po meni je bolje braniti tu i neku drolju a la Seku Aleksic od zabrane, nego neke samoproglasene elite i kompleksase od dozvole da nekome propisuje sta valja ili da kvalifikuje...... Inace, kao nepismeni i maloumni baustelac i dijasporac: Bio sam na tom koncertu, ma da mi je slikanje bilo zanimljivije...;-)) http://www.panoramio.com/photos/original/12872223.jpg
omsko jerane, vrati se odakle si došao!! hvala!
@eli slazem se podpuno!!! @sfrj legenda si!!!!
drazen 22.08.2008. u 19:18 zasto se svako ime koje nije muslimansko odma proglasi ustašom ili ćetnikm? ja bi vas molio da mi neko to objasni!! covjek moze bit primitivan iako ima fakultet!! pozdrav svima!!! Drazene nije do imena vec tvoja nepisemnost smrdi na cetnika..ima muslimana i sa sprskim i hrvatskim imenima eto ti pismenosti....tvoj komentar smrdi na iskompleksranost jednog cobana....il ti smeta sto je muslimansko ime kao Dino na vrhu umjestnosti i uspjeha? zasto uopste spominjes nemuslimansk ime il ustase i cetnike..??? znaci kopka te muslimansko ime ...niko se tebi necudi samo smeta ljudima ko i meni tvoje sijeno....
@ s f r j pomočnog glagola = pomoćnog glagola a sto se tice merlinovog dine... ne vidim razlog da ga se uzima u obzir
zasto se svako ime koje nije muslimansko odma proglasi ustašom ili ćetnikm? ja bi vas molio da mi neko to objasni!! covjek moze bit primitivan iako ima fakultet!! pozdrav svima!!!
@ eli - potpisujem...
drale, drazen i ostala ekipa bolje bi vam bilo da se \"plaknete malo\" jer vi strasno smrdite i preko interneta.Pusti hadziju i na kupanje :)
ja se u potpunosti slažem sa Eli.
meni je drag,volim njegove pijesme(vecinom),reci cu isto tako da mu izrazavanje i nije jaca strana kao ni vecini tzv.muzickih umijetnika na nasim i prostorima bivse juge.