Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mića je zarazio koronu.
@DjangoOsvetnik korona se povukla na 28 dana u karantin
Panoramu s brda vec vidim svu  minareti prvi vec su tu  obalom poneko sece, svugdje san il' muk  carsijom prve ptice lete  budi zvono tramvaja, dragi zvuk  Ref.  Ooo, u kaficu predah tako rad  ooo, ukus kafe opet prija, to je moj grad  to je moj grad, to je moj grad 
@bolabola2 Otkuda tebi Mica u mozdanim vijugama?? Za takve kao ti Mica nije pisao tekstove.Sramotis RnR!
@SeoskavaralicaFadill slusam Micu u pauzama od Dine Merlina i himne SDA.
Milić Vukašinović: Idem ti ja tako iz kafane oko 4 ujutro, kad neko mi stade na ruku.
Mica je sjebo pokojnu Maju... i od tada mi se gadi.
Bravo moj Saralio , navrati u tvoj i moj grad
Od ovog klempe i korona bježi
Kralj. Živio nam jos 100 godina.
April u Beogradu 2020.
2 puta godišnje pere majicu :D
Ajj vidjajde ovoga drugerasa tajbi sluso i pjevo cecu i brenu za jenu pivu a vamo ka prica rekobi neki roker e hes roker sam brez ro
Njemu je kcerka umrla mislim predozirala se il tako nesto
Jeste napaceni ide gdje ko hoce
@bolabola2 Izvrsit ce suicid sa tom kombinacijom, jednostavno ne ide.Stvaaarno ne znam da postoji neko ko slusa RnR, a ima mentalni sklop jednog seljacinee!?? Jedino mi pada na pamet da si placen za to sto radis ;) Platio Solak??
@SeoskavaralicaFadill otkad je to RnR kultura civilizacije?
https://raport.ba/ruzica-jukic-odluke-o-zabrani-kretanja-stanovnistva-su-nezakonite/ Zakotrljalo se, a nadam se da ubuduće našim malim hitlerčićima neće pasti na pamet da nam ukradu sveto pravo na slobodu izlaska i kretanja!
Korona je nakon njegovog izlaska završila u karantinu.
tip izgledao kao da žestoko bazdi...
@KidA Nije on taj koji bazdi, on je legenda, ali opet nešto bazdi...tststs
@KidA legenda? zbog čega?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sarajlija u Beogradu!?Nele ne valja što tamo ode,a za njim trkom Milić,Tifa,Nrda,Maca,Zdravko,Brega,...sve Sarajlije i legende Sarajeva!!!Čak i Dzumhur Musliman tamo ode,Lončarević,Jahović...sve u Beogradu,a ovdje Sarajlije puše priče o "sarajevskom duhu",trebevićkoj žičari,Bosni prvaku Evrope 79'..multi ovom,multi onom,a samo Sandzaklije i Podrinjci pristižu u grad s završenom osnovnom školom i kulturom ,pa istom što imaju građani Bangladeša!!!
@gooUser15865409951 U pravu si,to i pišem,očito se Sarajevo mora resetirati od nule i početi novac zarađivati!!Priče o "sarajevskim duhovima",trebevičkoj žičari,pogledu,Valteru,Bosni Royal Jelly.. Papetu,Meši,..nemaju smisla,kultura se gleda zatvoren Zemaljski muzej..i više slušati pjesme i poruke Thompsona,a ne Zorice Brunclik članice JUL-a "ko će da Vas voli kao ja"??Poslije milion granata bačenih na grad!!!Nikad više Jugoslavije!!!
@MarasH02 Štaš’ Kad nejmaš ni osnovne,mora vam neko o kulturi,pa makar bio i Pljevljak 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)