Sarajlija u Beogradu!?Nele ne valja što tamo ode,a za njim trkom Milić,Tifa,Nrda,Maca,Zdravko,Brega,...sve Sarajlije i legende Sarajeva!!!Čak i Dzumhur Musliman tamo ode,Lončarević,Jahović...sve u Beogradu,a ovdje Sarajlije puše priče o "sarajevskom duhu",trebevićkoj žičari,Bosni prvaku Evrope 79'..multi ovom,multi onom,a samo Sandzaklije i Podrinjci pristižu u grad s završenom osnovnom školom i kulturom ,pa istom što imaju građani Bangladeša!!!
@MarasH02 Tamo su stanove i kuce kupili i Dino Merlin, Haris Dzinovic, i jos masa drugih koji to kriju.Cak i neki SDA-ovci imaju nekretnine po Beogradu.A ovdje prodaju price o patrotizmu, i odbrani Bosne.
@gooUser15865409951 U pravu si,to i pišem,očito se Sarajevo mora resetirati od nule i početi novac zarađivati!!Priče o "sarajevskim duhovima",trebevičkoj žičari,pogledu,Valteru,Bosni Royal Jelly.. Papetu,Meši,..nemaju smisla,kultura se gleda zatvoren Zemaljski muzej..i više slušati pjesme i poruke Thompsona,a ne Zorice Brunclik članice JUL-a "ko će da Vas voli kao ja"??Poslije milion granata bačenih na grad!!!Nikad više Jugoslavije!!!
Prikaži sve komentare (64)