Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...džemo, selam ti od "mješanca"...j­ebo državu đe si ti "ugledni" knjževnik...primite i radovana onda...
...to je taj...ugledni bošnjački genetičar, nebi ga se ni mengele zastidio...
pa dzemo je 93 poceo alijin plan islamiziranja jednog dijela bh
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eso, PEN ti je ogledalo društva. I za Sidrana i za Sreberena bi se nekako moglo i tolerisati, al za Karahsana - možda njumnijeg čovjeka s ovih prostora ne.
...zahvaljujem se na banu jelačiću, po n-ti put :) ...sa banom, ili bez njega, džemo je đubre nacističko...kako dole i napisah, taman ko risto đogo...allahimanet :)
...ovaj, gore :)) ...jbg, ode kometar u topove :)
ja sam mislio da je ovaj durakovic ljudina i pravi akademik ali ako podrzava sidrana i latica more se yebat . sidran , latic i tunje filipovic ......ma necu nista reci nek idu odakle su i dosli
JEDINSTVENA PRILIKA DA SE AKADEMIK UCLANI U BANU!
PA KO JE U VODSTVU PEN CENTRA, IMENA I PREZIMENA?
Sa ce Latic bacit fetvu na udruzenje!
SVAKA CAST DURAKOVICU! Jedan od rijetkih intelektualaca koji do pozicija nisu dosli stranackim putem i jos rijedjih koji su moralni, posteni i koji imaju savjest i sto je najvaznije nisu gladni para. To je Durakovic pokazao istupajuci iz korumpiranog Upravnog odbora UNSA, a istupajuci iz PEN-a je to sve i potvrdio. Da je bogdo vise ovakvih profesora druge bi nam pjesme pjevale, a pored ocih ulizica, profesora koji su sve osim profesori(biznismeni, ministri, direktori, clanovi milion upravnih odbora, predsjednici stranaka i uz to jos profesori na 5 drzavnih i tri privatna fakulteta) jos je i dobro kako moze biti.
PEN centar Velike Britanije dodijelio je nagradu nakaradi zvanoj Selman Rušdi. Kakav je to centar koji nagrađuje maloumnika koji blati Božiju knjigu Kur'an? Njihova nagrada ih svrstava u red maloumnika kakav je i Rušdi. PEN centar u Bosni je samo puko imitiranje onog britanskog, a i jedan i drugi treba zatvoriti i zakonm zabraniti da nikad više ne postoje.
nisam siguran da si pročitao "spornu" knjigu Mirso
Sve što mogu da vam poručim jeste da svima koji podržavaju Salmana Ruždija, na Sudnjem danu završe isto gdje i on, AMIN!
Džemu i Radovana u istu rečenicu makar odvojenu trotockicama ... Srami se! Pogledaj u sebe i srami se!
SIDRAN PONOS BOSNE I HERCEGOVINE BOG TI DAO ZDRAVLJA I DA ZIVIS DUGO