Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jesi dosadna...
miki je bio i ostao najbolji.festival je sarajevski,svjetski.zavist je bolest.
mali ako je imalo na tatu dovoljno je pametan. Spahiću svaka čast. Imala sam prilike raditi sa njim, cicija je i naporan upm ali dovoljno sposoban da ovakav festival održava tradicionalno i da svaki put uspije da nadmaši predhodni. To je vrijedno pohvale.
nego kakva je ono spaga u sredini, jel i to predstavlja neku umjetnost?!
gluposti i ljubomora.prosipajj je oko sebe.šta se može miki je bio i ostao najbolji.vrati se ti fino u osnovnu.sz je najbolji festival po ocjeni umjetnika iz svijeta i bih.
gluposti i ljubomora.prosipajj je oko sebe.šta se može miki je bio i ostao najbolji.vrati se ti fino u osnovnu.sz je najbolji festival po ocjeni umjetnika iz svijeta i bih.
GLUPOSTI.FERTIVAL JE NAJBOLJI.VRATI SE PO KNJIŽICU U OŠ.MIKI JE BIO I OSTAO SUPER.TI SI IZGLEDA ONAJ TAJIN SIN ŠTO PATI I ŠKRABA.LAŽI SU KRATKONOGE .BUDALAŠTINE SLIPAVE.
a normalno ti je kad trose na sebe i svoje kuce, vile i aute. . . . rat smo duhom prezivjeli zbog manifestacija raznih izlozbi, film festival je zapocet u ratu, sa zima se odrzala u ratu i to je hrana bila za gradjane i umjetnike kako mozes samo da kazes da nam nesto ovako ne treba, mozda jer tebi treba seka aleksic???? A sin ako je bio ucenik generacije sigurno je i zasluzio jer sada zavrsava medicinu i to je stvarno za pohvalu
da se ne otruješ od zavisi,miki je bio i ostao svoj,najbolji drug .to što je pametan tebi ne pomaže .o festivalu koji sarajlije vole ne lupetaj.
Dok ljudi umiru od gladi, ovaj hostapler spahic trosi ogromne novce na manifestacije... I nije on nikakav postenjacina... isao sam mu sa sinom Mirsadom u osnovnu Hasan Kikic i namjestio mu je da bude ucenik generacije, pored onih koji su stvarno zasluzili tu titulu...
Od 7 do 29. februara?! o_O A februar je ove godine imao 28 dana! :-D
samo onaj koji voli svoj grad kao spahic sarajevo moze nas povezati sa svijetom
Ovo je bilo zatvaranje XXV jubilarnog Internacionalnog Festivala Sarajevo \"Sarajevska zima\" 2009 pod nazivom ORGANIC ART LIFE.Festival je trajao od 7.II-28.II 2009.Prije deset godina XV Internacionalni Festival Ssarjevo \"Sarajevska zima\" zatvoren je 21 III 1999 na rijeci Miljacki kod Likovne akademije.Bilo je to nestvarno lijepo zatvaranje i prvi put su saralije slušale u direktnom prenosu žubor svoje rijeke i maštale o umjetničkom mostu između dvije obale.Skulptor Solaković je izložio svoje mostove,reditelj S:Stojanović napravio sjajnu predstavu u galeriji ALU,a ribari lovili sarajevske gage .Na obali je u prirodnoj vličini bila reprodukcija čamca iz Zemaljskog muje BIH starog 2700 godina.
najbolji performans na kojem sam bio.ponosan sam što živim u sarajevu.hvala sarajevskoj zimi i našem ibrahimu.