Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta...bas steta. Imao je jos dosta toga za ponuditi. Laka ti zemlja Zan.
Aha. Upravu si. Hvala na savjetima. Zbogom Zan, hvala na svemu.
Da malo bolje citas ostale vijesti vezano za ovog velikana upratio bi da je u pitanju karcinom pluca. Ovako, sitnoj dusi kao tebi ostaje prostor za neumjesne komentare, kojih bi se svaki noramalan, castan covjek suzdrzao...FUJ! I poradi malo na gramatici, ako ti vec na odgoju nije radio niko...IDIOTE!!! Zan, RIP!:( Zan -
sto se nekaze od cega je umro? Da nije HIV, pa se krije...
Plakao sam mu od smijeha u lud zbunjen normalan. Sjecam se da sam jednom pomislio kako sarajevo ne oskudjeva sa velikim ljudima. BIO JE GLUMAC GENIJALAC!!! \"INACE, MOJ DOBAR PRIJATELJ\" :) Pocivaj u miru dragi ŽAN !
Mnogo mi je žao što još jedan ovako dobar čovjek odlazi...Žan, neka ti je lahka zemlja i počivaj u miru...
Zan NIJE igrao u \"Umri muski\"... :((((
ŽAO MI JE, VELIKI ČOVJEK I GLUMAC! POČIVAJ U MITU!
Jeste Gordana, bio je veliki čovjek. I tebe sam Gordana upoznala i znam da misliš iskreno, Ti si jedna divna žena i glumica...
Stvarno ih je bilo moćno gledati zajedno na sceni. Posebno predstava \"Muholovac\". Žan, počivaj u miru i neka ti je lahka zemlja bosanska.