Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Virtualno setanje Vijecnicom :) to je nesto za genocidase,a ne za nas normalne gradjane.......
Jer mi znamo koliko su joj štete napravili ali ona se je uzdignula još bolja i ljepša!!!
Gledaće, i plakati ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sarajevu se polako vraća stari sjaj
Sarajevo sad mocnije izgleda nego prije agresije na BiH,
Jeste, izgleda....ali....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://www.sfi1.biz/14293363
kome su je obnavljali, ako je imamo virtualno?
A kada se moze realno prosetati Vijecnicom i u kojem terminu? Valjda je novinarima Klixa, kao gradjanima Sarajeva, normalnije virtualno setati Vijecnicom nego realno, pa nas zato nisu izvjestili o tome ili je mozda moje pitanje cudno u danasnjem tzv. modernom vremenu? Nikako da nauce raditi svoj posao.
šareno ,kičasto, tipican stil osmanlija, jos samo sulejman veličanstveni nedostaje
Termin Bosnjak kako oni tvrde je nastao poslije zadnjeg rata 1992-1995, cista idiotizam i laz koja je svojstvena samo njima List "Bosnjak" osnovan 1891 godine mnogo prije rata 1992 Knjiga "Bosniaken regiment" 1786 godine mnogo prije rata Evo cak i film "Blutsbruder Bosniaken" 1934/1935 godine opet mnogo prije rata Ascare da je termin Bosnjak koristen mnogo prije nego sto to tvrde vlasi, krivoslavci, srbi mnogo prije nego sto su oni dobili prvi sapun
..JA HOĆU I TO SAMO JEDNOM ...TO MOJ NICK DOKAZUJE.....
Kakve su samo zgradurine Austrougari pravili po beču u vreme dok su vas muzli. OK, sredili su centar Sarajeva, glavnog grada njihove kolonije, da izgleda lepo. Tako su radile sve kolonijalne sile. Skockaj im lepo prestonicu, domorodackoj eliti malo ugodi, a ostalih 99% stanovnika kolonije živi kao u srednjem veku. Oru drvenom ralicom, deca umiru od neuhranjenosti, do sela se dolazi kozjim stazama, mladići ostavljaju kosti za carevinu po raznim ratištima. Pa i mi smo u Srbiji krajem 19. veka pravili isto lepe zgrade, imali električni tramvaj godinu dana posle famoznog sarajevskog. Ne treba ti okupator da bi sebi zidao lepe zrade i sredjivao infrastrukturu. A ovaj datum sto je odabran za ponovno otvaranje vecnice - dan pobede nad fazismom. Ok, shvatili smo po stoti put sta je pisac hteo da kaze - srbi su fasisti, ajde blentava rajo mrzi te ih, zamlacujte se i dalje nacionalizmom dok vas bagra pljacka.
Hebala vas virtualnost.sutra cemo u halu ic virtualno....
Ljepotica Sarajevska!!!! Bistricanima je sad jos ljepsi pogled na Sarajevo :D :PPPP
Da znas i jeste (y) :) nikad ljepša (y) .... p.s. daj ba ADMINISTRACIJO omogući nam SMAJLIJE kada se komentariše
sporo do bola.
Tipično aginsko,begovsko,spahijski mentalitet.Zgradurine,zgradurine,spomenici a narod nema hljeba da jede.
izvini nam molim te, drugi put cemo tebi ugoditi, samo reci
dobar im server pravo.
bravo. lijepa vijest. barbari rusili, civilizovani opet sagradili
Sarajevo ljepoto balkanska,iz dana u dan si sve ljepši :)