Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mocarta, Schuberta, Chopena, Puccinija, ima Pinkovci da dobiju srcani ....hehehe
Bas mi je drago da je na ovakav nacin vraceno barem malo kulture u nas kraljevski grad. @ BOsnae Sta ti znaci to na latinskom ?
dlan, lijepo od tebe, barem nisi psovao ili prebacio na nacionalono-politicku pricu... a ako ti se ne slusa klavir, ti ga ne slusaj. Niko te ne primorava. Ako te iscudjuje kako neko moze slusati klavir, zadrzi to za sebe. Ja se ne iscudjavam kako drugi ljudi slusaju Cecu, Merlina, gange...prestalo mi je odavno to biti cudno... usput, neznam se pise odvojeno... pozdrav
Ja samo neznam kome je zanimljivo slusati nekoga kako svira klavir...
zanimljivo kako lijepe vijesti niko ne komentarise. Cak ni frustrirani Drogba, koji komentarise svaku vijest sa nekom nacionalistickom prijetnjom ili opaskom... pateticno je stanje morala u BIH...samo se nacionalno zatrovani primitivci raspravljaju ili je ovo mozda samo manifestacija loseg odgoja koja se ispoljava po forumima i portalima... elem, drago je cuti da je klavir restauriran...bravo Lana! nadam se da ce se Jajce osloboditi se onog zagadjivaca (elektrobosna?) na ulazu u grad i tako postati lijepse turisticko odrediste... Bosnia mos ortus ex cineris!