Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Knjizaru Mi je pokrenuo Miroslav Prstojevic, covjek koji je do 1994 zivio u Sarajevu i radio za Oslobođenje. Klix-ovci bas ste neinformisani.
Miroslav Prstojevic je autor knjiga Zaboravljeno Sarajevo; Sarajevo - ranjeni grad i Mostar za nezaborav
Nema bosanski znaci nista za mene. Necu iz principa pa neka mi djete cita samo na njemackom!!! Kupit cu na odmoru kao do sada i moj problem rijesen.
Knjižara 'Mi' u Burggasse (Neubau) radi vec godinama i drži je cika Miroslav Prstojevic porijeklom iz Trebinja.
Bukvalno isto krenuh napisati. "Prva" knjižara haha
Pišem bosanskim i na hrvatskim i srbijanskim forumima i svi me sve razumiju. A i ja njih.
knjizara mi postoji od 1992. u becu radi jos uvijek
Nije ovo prva knjizara na nasem jeziku (bosanskom, hrvatskom i srpskom), vec je u Becu postojala jedna - nas covjek je drzao ( preziva se Prstojevic) a ne znam da li knjizara jos postoji. Uglavnom, ova nije prva!
Tacno, radi jos
a bice.......ja citam ........ja citam ............ ja citam
🤣🤣🤣🤣