Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta znaju seljaci iz istocne Bosne sta je kultura i tradicija, nekom rat nekom brat dosli u Sarajevo i radi para su poceli gaziti sve pred sobom , neupitan je uspjeh tih ljudi (DIFovac da ima kucu na Poljinama) ali koliku stetu su ostavili za sobom da ce generacije snositi posljedice.
napravite nargila bar da se omladina truje nargilama uz najeftinija energetska pice od kojih oci hoce da iskoce , i nek im Jala brat muziku kroji po danasnjim standardima
Pita se i ona spodoba iz Tuzi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zalosno je sto se ahitekta/strucnjak kao sto je Amir Vuk nista ne pitaju niti ce ih primitivci koji su na vlasti ikad poslusati.
SDA retardi su dobri jedino za urbicida, ne mogu čak ni kasabu.kako treba sklepati. Da neće možda onom kitorezcu gradonočelniku doći u glavu kakovog genija ima u gradu i da mu plati, dok je još aktivan, da uradi urbanistički i regulacioni plan grada za sljedećih 100 godina.
5% građevine koja je ostala nije moguće spasiti... Treba nešto praviti na toj lokaciji...
Ovu ujdurmu oko Tašlihana je mogao da zamisli i ostvari samo neki bolesni um. Normalan čovjek nebi nikada ni razmišljao o sličnome! Nažalost SDA je buna hroničnih umno poremečenih bolesnika, pa ko nam vodi zdravstvo i inda je sve jasno. BOLESNICI. Za njih je jedni lijek - skinuti ih sa vlasti po svaku cijenu - narod i ova država više nemože durati! Poštovani N A R O D E sada se vi pitate!
Hoću glasati ako mi kažeš za koga?
@antibiotik - glasanje je tehnika procedura. A savjetujem sve; ako imate dilemu za koga - ipak izađite na izbore, a na listiću nacrtajte šta god. Ne izlazak i prazan listić je samo šansa više da se preduprede lopovi iz sadašnjih vladajućih stranaka. D sami vidite kako kradu, a najlakše im je kada vide gomilu praznih, neponištenih listića. Što više nevažećih listića, za njih je katastrofa! Imaju specijane plačenike po komisijama.
Nacionalni spomenik se pretvara u butike SDA. Sa druge strane se otvaraju arheološki parkovi u parkovima i onda pretvaraju u džamije kad se ne pika obrazloženje predsjendika komsiije da je objekt uništen 95% ! ! Nazad u istočnu bosnu ako vam fale džamije !
Pa kada je na prostoru današnje Skenderije bila džamija pa srušena i napravljen sportski centar.
@antibiotik - tada je SC S služila narodu, ljudima - sada SDA botovima i uhljebima!
ono što su Srbi počeli, ovi kreteni na vlasti završavaju, brisanje tragova historije
Nekada Tašlihan uskoro Taslačana.
Tragedija je sto se gradnjom debilbih objekata sirom grada vrsi urbicid koji ce biti teret za narednih nekoliko generacija.
Gospodja, bivsa sefica ove Komisije koja je po cijeloj BiH proglasila nacionalnim spomenicima objekte i rusevine po neznanom krieriju, a i oni koji podrzavaju taj pristup (sad vec vidim da su se mnogi nakacili na taj voz), trebalo bi da nam kazu iz kojih sredstava su zamislili obnovu tih objekata a i njihovo buduce odrzavanje. Drugo, rjesenje koje se pominje, sa staklenom zastitom, se dosta cesto vec vidi u Evropi
sto se mene tice nek sruse i dio hotel Europe i nek naprave stari u izvornom obliku. bolje da grad ima tako jedan dragulj za svoje stanovnike kao i za turizam nego sto neki nadobudni biznismen uzima pare u hotelu kojih ima na stotine trenutno
Samo ruši i pravi tu plažu za odbojku na plaži!
Eno zeljo dade adzem se raspada
Bravo