Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LZN kao serija je "prestala" bit smijesna kad' je milan pavlovic napustio glumacku ekipu tj kad je njegov lik dine umro ... sve epizode poslije toga uz blage skokove su bile nekako monotone i sa puno perverznog humora ... nadam se da ce ova sezona vratit' pravi humor u seriju
bas tako...nasi filmovi i serije ne mogu bez onog seljackog bezobrazluka i psovki nikako, tj. vulgarnosti.. moze nesto biti i smijesno a da nije bezobrazno... dakle nijedan bh film ili serija nije za porodicnog gledanja, a to je zalosno... zamisli da se porodica sva okupi i gleda seriju...
ja bih te malo ispravio, film "Kod amidze Idriza" je zasigurno film koji moze pogledati svako, i mislim da je to, ako ne najbolji onda jedan od najboljih nasih filmova, a sto se tice LZN prestali su biti smijesni, kad su poceli ponavljati inserte iz prethodnih sezone, neka sjecanja nesta
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nadam se da ce ova valjati
Jedna od najboljih emisija na tvu.Jedva cekam novu sezonu !!!!
Prostakluk i primitivzam najgore vrste. Nastoji se najbrojniji narod u BiH predstaviti debilnim i na taj nacin privuci gledaoce u Srbiji i Hrvatskoj jer nas oni vole samo kao takve. Do kada ce se tolerisati ovakvo sistematsko vrijedjanje citavog jednog naroda???????
Prostakluk i primitivzam najgore vrste. Nastoji se najbrojniji narod u BiH predstaviti debilnim i na taj nacin privuci gledaoce u Srbiji i Hrvatskoj jer nas oni vole samo kao takve. Do kada ce se tolerisati ovakvo sistematsko vrijedjanje citavog jednog naroda???????
Prostakluk ili kabadahluk.Serija u kojoj se ismijava najbrojniji narod u BiH i predstavlja kao debilan. Na taj nacin zeli se privuci gledaoci u Srbiji odnosno Hrvatskoj jer nas oni vole samo kao takve. Ko je ovdje debil, nije tesko prosuditi.
Nisu oni odavno onaj dobri stari lzn ali ce uvijek biti bolji od hrvatskog humora
LZN je nas domaci brand BiH i naravno, ono sto je u Americi bio " Friends " urnebesna komedija, puna srece, tuge, sarma, naivnog lopovluka, karizme i naravno ljubavi i smijeha. Jednostavno LZN je ono svakidasnje u BiH porodici, pa i okruzenju. Nema tu nekih vanzemaljaca, letecih masina, izmisljene ljubavi pa se rodi robot i kompjuterskih programa tipa Svarcenergera koji puca ocima i cijepa kamion na pola. Ovo je nasa BiH i regionalna stvarnost. Niko nije otjerao nikoga iz ove serije. Dzombe je sa Mustafom Nadarevicem , naj part i cjelina. Dalje, imamo mnogo glumaca iz regiona koji su i te kako dobro dosli, tako da niko nikoga ne moze ucjenivati. Jednostavno, divna porodicna komedija .
Kada ste otjerali Dinu Mehmeda Mujkic sve ste losi
Covjek ima savsenu glumu Faca je Senad.
Niko nemože osporiti popularnost serije, s tim da naravno nakon par godina sve dosadi. Ali ovu glumačku ekipu uvijek vrijedi pogledati i uvijek će vas nasmijati i naravno program nije preporučljiv za mlađe od 12 god. pa nek negledaju za mlađe ima crtani.
Još jedna sezona papanluka i primitivizma kakvog se može vidjeti još jedino u srpskoj kinematografiji, a sve to na propaloj FTV.
pa vi niste normalni ... serija Lud Zbunjen Normalan je jedna od najboljih serija sa prostora cijele bivse JUGE ... pa ona je u rangu npr. Zikine dinastije, vruc vetar,tesna koza,bolji zivot ,.... itd ...pogledaj te malo bolje a sto se tice glumaca Mustafa Nadarevic .. I.F ... je daleko najbolji glumac u seriji ..bez njega gledanost serije bi opala za nekih 90 procenata
Mustafa samo se samo krevelji krevelji
ma definitivno najbolja serija, bravo Senade i Mustafa....
ma definitivno najbolja serija, bravo Senade i Mustafa....
Jeftina zabava za neprosvijećene mase...lahko je glumiti,budalu...
a ti si kao pametan ... eto mozak ti curi iz nosa
Ne smatram se da sam nešto prepametan, al' ovakva doza primitivnog humora mi ne godi..to je prevaziđeno ,nešto kao prijeratna serija "pozorište u kući".
prva sezona je najbolja upravo zbog dine (milana pavlovica) i najsmjesnija, ali ako vec tvrde da ce nova sezona biti bolja od prethodnih onda mi je drago, a jos bi bilo bolje da vrate milana pavlovica jer je on zaista vrhunski glumac ;)
a ne, eto tvrdit ce da ce nova sezona bit' losija haha
kako će ga vratiti kad su u zemlju stavili -_-'