Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
pornografija teška
Vrhunski trolerski naslov! Bez gospodje iz naslova niko ne bi ni otvorio clanak. Svaka cast ko god se sjetio ove marketinske bombe.
lik na zadnjoj slici umro.
Sebijini snovi ili "Kako sam iz opanaka sjela u direktorsku fotelju".
Sad tek vidim kolika je to kolektivna bolest zavlada u p.m sva da ide!!!!!!!!!!!
Slucajno je Radoncic sandzaklija a i ovi trojica kao i autor pripovijetke je sandzaklija, slucajno je naslov povezan sa aktuelnom situacijom Sebije Izetbegovic, avaza, radoncica i ove knjige, sve je slucajno
Моји снови карлобаг огулин карловац вировитица хехехехехеехехехехехех
To su mokri snovi... Kad se probudis rupa na carsafu...
@vizitor Ма шта ми рече Мујо
Ljevičari na aparatima! :D
Kako neko svom djetetu moze dati ime Ruzdija (a musko je ako sam dobro shvatio)
Imas i ime "Bahrija" koje moze biti i musko i zensko.
Zena je pokrenula neka dogadjana na u zdravstvu koe je godinama bilo uspavano i negativno usmjereno prema pacijentima... svaka strana ima dobru i losu stranu price..po meni u ovom slucaju pozitivniju stranu su osjetili pacijenti a losiju privilegovani dkotori kojia je sujeta i ego povrijedjen..Sebija samo nastavi jos jace i zesce da uspavas bosanske medvjede koji godinama spvajau zimske i ljetne sne..
Fukaro, Napiši i "Mladićeve Snove" i dobices i od Četnika koji Euro...
ja pišem novelu Sebijini Jebachi. seksualne avanture mlade crno gorke na privremenom radu u Istanbulu.
@ModestyBlaise misliš na moje literalno djelo? zacijenio sam ga na dvaes marona ali između tebe i mene, povjerljivo, jeftinije ti je kupiti WC papir nego moje djelo. 😂😂
mislim, ekvivalentna upotreba za moje djelo i WC papir hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nikad ćuo tako grdno ima do nedavno, sada se pišu i pripovjetke o njoj...ebem ti državu
sto ne mogu ovih intelektualaca uvlakaca sto se za cunga lungu prodaju
Uz duzno postovanje, nemamo mi nista zajednicko sa Crnom Gorom. Dio bosanskog sandzaka koji je danas dio srbije svakako kulturoloski i historijski pripada bosni, ali ovaj crnogorski nikako. Ako danas-sutra dodje do prekrajanja granica, tesko da ce neki Bosnjak pozeljeti dio CG, ali ce svakako gledati da se Novi Pazar, Sjenica, Nova varos, Tutin i Priboj nadju u bosanskoj drzavi. Zato Crnogorci, sretno i vama i Sebiji, ali dalje od moje kuce.
@skroz.anoniman sadasnji sandzak je nekadasnja Raska oblast, kolijevka Srpske drzave, po tebi historijski pripada bosni? Jesi imao ti geografiju u skoli?
jos samo da neko napise Bakirovo junastvo u ratu i mogu rahat da umrem