Pod istim krovom
0
Rumunski recept
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pročitah naslov: rumunski recept i pomislih na Čaušeskog i njegovu ženu...rekoh u sebi: Pobogu Ahmede, na što to nagovaraš ljude...ono jesmo ogorčeni na vlast, ali da primijenimo \"rumunski recept\", ma daj... :-) Kada srećom, Ahmed o kulturi,,,zanimljive informacije, hvala Ahmede na ovome jer je sve okom ovog festivala komercijalizovano da se zaboravi da ima dobrih filmova, koji zavrjeđuju pažnju čak i od onih koji kritički ili kritizerski gledaju na ovu manifestaciju.
Aferim Ahmede za detaljni program Sarajevskog festivala filma.Kad vidim koliko ima komentara(nijedan) ovom tvojem clanku nadam se da ce bit mnogo vise amatera cinematografije! Sve u svemu nadam se da ce ovaj festival imat mnogobrojnih posjetilaca a organizatorima hvala jer mogu zamislit kak im je pomoc stizala... NAPRIJED za kulturu i multi kulti Sarajevo! BiH4EVER!