Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobiše onoliki narod u ratu psiho- dzukele, a ovi što vlast na krvi nevinih maznuše,nepravdom da ubijaju nastaviše ..
Neka ti je laka zemlja sarajevska. Ti si je, uprkos svemu, volio. Počivaj u miru Božijem.
Bimbo je bio onaj tihi, samozatajni dio duše Grada, bez fanfara, bez zvučnih nagrada, a nije da ih nije zaslužio. Njegov lik u šeširu, njegov veseli pozdrav, čak i kad mu je bilo najteže u životu, veoma će nedostajati na našim ulicama. Neka mu je laka zemlja bosanska.
Bio je zaljubljenik u svoj posao, u književnost, u teatar, u film. Volio je pripovijedati nesvakidašnje priče, družiti se s mladima, biti mlad. Djelovao je kao čudak ponekad, ali vrlo samopouzdan.
@politika.je A onda smo čuli da je završio u Jagomiru. Poslije toga se povukao, nije više bio isti, ćutljiv, preblag, nasmijan, drag, ali nije to više bio onaj Bimbo. I ubili su ga možda ti njihovi lijekovi. "Ubilo" ga je, na neki način, i Sarajevo koje nije marilo za jednog Ivicu. Baš kao i Maju Vukašinović.
Nek ti je laka zemlja bosanska, prijatelju moj!