Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam sinoc na predstavljanju i mogu samo reci - prekrasno. Divna ideja, divna inicijativa. Konacno da se okrenemo necem sto je pozitivno, mozda jednog dana svi budemo zaista ponosni na svoju domovinu. Obitelji Sofic sve pohvale na ovome, nadam se da ce ih odgovarajuce gradske i drzavne strukture podrzavati i dalje, te da ce se dizajn sa nasih prostora prihvatiti i promovirati u BIH i svijetu, i da ce nase djevojke i zene ponosno nositi nakit njihovih pra-pra baka a ne kojekakve talijanske i sirijske kopije. Bravo !!!
Ja bih zamolila ukoliko neko zna, koje je radno vrijeme Muzeja, i koliko košta ulaz? Unaprijed zahvaljujem :)
Drago mi je da se ovakve stvari i kod nas dogadjaju..konacno nesto pozivitno..nadam se samo da ce cesce i vise biti ovakvih stvari za razliku od papanluka o kojem svakodnevno citamo..
Naravno, niti jedan komentar. Ko šljivi umjetnost?