Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi im šaljemo djecu da im pjevaju, punimo im džepove glasanjem, puštamo da pjevaju u našim gradovima i pravimo se kao da se ovaj dio historije nikad nije desio.
Hajmo Bosnje na Jahorinu , u Bg., u BL da punimo budzet .
Saljemo pola Bosne u Njemacku gdje je izvrsen jedan od najvecih zlocina covjecanstva, jesul sve Svabe Nacisti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji monstrum, ološ, izrod moras biti da ovo uradis. Bebu od par dana da ubijes, starca od 80-tak g, momke koji su trebali pocet zivjet, ozenit se i porodice imat...jadni su vasi zivoti kojima se ovim ponosite, nadam se da ce vas necija ruka stici na ovom ili onom svijetu... NE PONOVILO SE! 🙏🏼🇧🇦
Nikad mi nece biti jasno kakva je to mrznja ono najgore u jednom covjeku ubiti bebu ili dijete na ogavan krajnje ne zamisliv nacini. Gledate onim nevinim ocima. U trenu pomisli mozda hoce i da se igra ciko samnom. A ne zna kakav mu je kraj namjenje. Cisto srce, dusa. E zulume...
I zlocinci i dalje negiraju, i dalje porede. Nikad halaliti
Pogledajte "Bosanci i Hercegovci". Ovo su nam uradile komšije, sa obje strane. Djedovima, braći, sinovima,, očevima i muževima! Šta mi radimo da se sjetimo ovih žrtava i njihovih porodica? Puštamo da nam se ko god hoće i kako god hoće upliće u državne i ETNIČKE probleme! Svako nam riješava probleme osim nas samih, ovakvim tempom u budućnosti ćemo samo biti ratište Gubimo i tradiciju, i kulturu, gubimo islam i kršćanstvo, gubimo SVE što smo imali!
Pamti Bosnjace, ne zaboravljaj, ne oprastaj. Ne oprastaj narodu koji se ponosi ovim sto je ucinio. Ne budi glup bosnjace, isto ti misle i danas kao i devedesetih. Druzi se, saradjuj, ali spavaj sa jednim okom otvorenim.
Covjece kad ovo pogledas i onda skontas kako se gamad jeftino izvukla. Po neki osudjen fol na nekoliko godina i to je to. A neke familije ne postoje vise. Njemacka i dan danas placa ceh za genocid a nase drage komsije ne priznaju isti. Ali razlika je biti covjek i divljak.
Memorijalni centar,pod hitno ,preimenovati u Memorijal genocida.
Srbija kao drzava koja pridonijela genocidu i masakru u cijeloj BiH , biti će osudjena na kompenzaciju , izvinjenje i potučena do koljena . Zahvaljujući političarima koji narod lazu obmanjuju i bogatstvo skrivaju. U EU ulazi se sa čistim obrazom.
Pamti i opominji!
U drugom svjetskom ratu drazini koljaci poubijali su 100 000 civila Bosnjaka.U srpskom narodu se nije pojavio neko kao Skender Kulenovic koji je napisao Stojanku,majku knespoljku,pa da opjeva sto hiljada civila Bosnjaka,djece,zena,muskaraca,staraca koji su mucki ubijeni 1941-1945.Ko ne pamti istoriju,ona mu se ponavlja.
Sve vratiti, oko za oko
U kome je bilo imalo duše od ovih koji su ovo radili ubijo se sam a pošto se tako nešto nije često čulo znači dato je dalje, genski je tesko izmjenuti nekog. Nisu svi isti ni srbi ni hrvati ni muslimani cuvajte ljudi svoj prag svako a ko vas šalje da ubijate nekog u zatvor mičite ga daleko od naroda sa dosta je bili dosta bola placa i nevinih zrtava.
Sada kada sam dobio djete i znam sta je roditeljska ljubav i dodje neki necovjek .....sve ti potone .....kako smo mi naivni bili a bojim se da nas jos naivniji ima .Nedajmo vise nikada da nas nasamare .Necemo se svetiti pa dobro al necemo ni oprostiti al ako samo posumljamo da nam nesto spremate ,bicemo spremni ko zapete puske .
monstrumi neviđenih razmjera