Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato je Zisko pobjeg'o u Sarajevo. Čo'jek nije mogao da se kulturno izdigne.
Sve fine bosanske čaršije imaju iste simptome i pate od istih bolesti....Djeca se odgajaju u turbo-folk okruženju, poplavama big brothera i zmbt-ova okružena silikonima i botoksima a u kontaktu su sa ljudima čiji IQ ne prelazi broj cipela. Isto je i u mojoj čaršiji i usvim ostalim...Marije Šerifović nam pune Zetre a na koncerte urbane muzike možeš otići jedino u prostore koji primaju do hiljadu ljudi (jer je otprilike toliko i konzumenata). Turbo-folk nije muzički žanr, to je stil života...
Nama kao narodu fali mentalitet rada tj. radna navika.Djeca se prave invalidima i nesposobnim ( neka sine ja cu , nemoj ti ako je majka morala) i onda je najlakše na druge svoju nesposobnost svaliti.
Istina, nažalost :-(
Za svaku pohvalu!