Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pejakovic je najveca ljudina u Sarajevu svjesna snage dobrokomsijskih odnosa.
ja mislim većina od 180 lajkova ne razumije da baš njih proziva sve one koji su za spomenik tvrtku onakav kakav je i drugim spomenicima da se samo nekome stavi prst u oko ili da se sebi prepiše lažna slava
… jbg Pejakoviću došli neki polupismeni, krezavi, kleronacionalistički polusvjet! Tako ti je u svim glavnim gradovima EX YU!
A nije samo to. Konakovic je iz Sarajeva.
Uvazeni gospodine Pejakovicu, ovi sad ne postuju nikog, jer misle da je svijet postao od momenta njihovog dolaska na vlast, a nisu svjesni da su oni tu da sluze narodu. Nepozivanje vas je ustvari njihova sramota, a o Vama i osebujmom opusu i doprinosu ne samo u kulturi su ogromni i za sjecanje generacijama koje dolaze.
svaka čast na tekstu.
josipe kriv si sto si citav rat ovdje proveo. trebao si pobjec u zagreb ili beograd, pa bi docekivali kao bregu najveceg pakasa na kugli zemaljskoj.
To sa Hakom je tačna priča ali duboko sakrivena od samih( nadobudnih političara i inih) Pešteraca.
Josip Pejakovic je ljudska i intelektualna gromada koju sadasnji kriminalci i klosari u politici kao i u kulturnim zbivanjima izbjegavaju i ne zele vidjeti. Upravo iz razloga sto je Josip beskrupulozan i ovako ogoli njihove maske i lazne vrijednosti do koze. Zato je narod uz tebe i uvijek cemo te cijeniti i voljeti, bez obzira sto je to momentalno neprimjetno, ali ti ostajes nas heroj.
Da, narod je uz njega, kao i 1990. godine kad je narod na izborima za Jugoslovena izabrao Ejuba Ganica , a ne Josipa Pejakovica
Bravo VELIKI Josipe... Pravo u centar.
Šašioka spodoba nije nista bolja od Skake čak šta više ona je lafo Europski orijentisan NACIonalista.
Bosna i Hercegovini je jedina opstojnost je unistenje genocidne tvorevine Rs i ujedinjenje sa bratskim Sandzakom. U ratu Srbija i Crna Gora vrsile su genocid na prostorima Istocne Bosne Rudo, Cajnice, Višegrad, Sjeverin stanica Štrbci u želji da prekine koridor sa Sandzakom kako bi mogli lakse ostvariti svoj naum o velikoj Srbiji.
e baš je takve kao ti pejaković przivao u tekstu .. pročitaj
Bošnjaci su moj paša dobri uspjelii ogaditi državu polovini onih koji su je nekad voljeli i ginuli za nju, tako da mi nije nimalo čudno da su i tebe zaboravili. Vnago smo mi od naroda, paša moj, teška.
Gospodine, u Sarajevu kao sto vec neko rece, potplaceni, nepismeni... vode kolo Ko sto neko rece "Dosli su divlji, otjerali pitome"
Sad ce sam sebe pozvat' Hadzihafizbeg, doajen udruzenja nelijecenih alkoholicara SDO, da nesta ko biva pametno nadoveze....
Zalosno je sto svi nismo kao Josip,jebo li nas Covic Dodik i Trojka
mislim da je ovdje mislio više na SDA al i trojka je bivši SDA koliko sam skontao :D
Zdravo bio
Ljudska gromada. To je naše hvala ovom čovjeku. Brzo zaboravljamo, što je najteža bolest Bosne.
Neće ona da se bavi ljudima koji su joj na bilo koji način konkurencija! Zato koristi dobro oprobane komunističke metode dijeljenja mizerije: baklava, hurmašice, karanfila....koje joj pripreme sponzori!!!
a sve sa mindera, hahaha, baklavica i kafica