Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...svaka čast...ali, zapišaće to stoka ponovo....
Ma nek' zapiša. Barem ima i onih koji će se kulturom i kreacijom boriti protiv "zapišavanja".
klošari,ološ i ostala qovna bez kućnog odgoja,bez osjećaja pripadnosti sredini u kojoj žive ,u roku od par dana će nažalost sve ovo syebati
Ovako su isto neke organizacije uradile sjajan mural na stepenicama koje idu pored kosog lifta. Nakon određenog vremena su se počeli redati grafiti, ako onakvo švrljanje uopće zaslužuje da se nazove grafitom. Najžalosnije je što pored tolikog prostora koji je slobodan, pojedinci odlučuju da unište i tih par kvadrata koji su lijepo i smišljeno obojeni. Očekujem da će se i ovdje isto desiti.
Sjajno. Bravo za mlade ljude koji imaju kreativnosti.
Sviđa mi se ova ideja sa stepenicama.Ugao iz kojeg je slika napravljena stepenice izgledaju kao tipke na klaviru...
Sviđa mi se ova ideja sa stepenicama.Ugao iz kojeg je slika napravljena stepenice izgledaju kao tipke na klaviru...
Bravo.
Današnja omladina samo farba ono što je titova omladina izgradila na radnim akcijama.
nemojte to raditi. budimo malo ozbiljni. necemo praviti favelu ili ghetto od ciglana. to je rezidencijalno naselje gdje zive obitelji. shodno treba obnoviti fasadu u vec predvidjenim bojama.
pa onda nek te obitelji ofarbaju po svom
Predobro. Nadajmo se da ce potrajati jer ipak klosari uza ugla vrebaju.
odusevljen sam ovim primjerom, sve cestitke za nasu omladinu
Nemam nista protig grafita koji su umjetnicka djela --protiv svaranja imam jel svake godine uradim ulaz iz svog đepa-bravo sa skolarce
Hej tugo moja, Omladina napravi nešto pozitivno, konkretnije nego ijedan političar, da bi prvi komentar bio 'Kakva su im to imena?' Šta je, žulja te, ne kontaš u koji bi tor mogli ići Đapsi, Tsili i Džanki?!
Svaka čast!
sta je ovo jebote, bolje da su ostavili kako je bilo
prljavo,sivo,zapišano?
@thekupus sta fali sto je sivo, bolje sivo nego drecavo i bezukusno. da su ocistili pa haj moglo bi se pohvalit, al moraju zasvrljat i zasrat jos vise nego sto je grafitima bilo.