Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ memija ti, andre,ovaj papak i masa drugih hiperlokalnih \"artista\" ste obican odraz uskogrudog lokalizma ..Jel tako il nije..??????????
Koji si ti penis nego obican covjek...Cuj mene interesuje obican covjek,,,,,alooooooo ps
sto ne odradite intervju sa andrej -om djerkovicem pa on ima vise duse i izlozba kako umjetnickih tako fotografskih od doticnog i doticnih...a naravno ima vecu dusu i raja ga vise vole od ovih prepotentnih tkz..umjetnika......
sto se tice same materije(teoretske i prakticne) ja barem znam po nesto, a nisam provincijalac...gradsko sam dijete a imao sam prilike da upoznam doticnog i upoznam se sa njegovim radom...da mu nija stranca iz magnuma i starog.. sumnjam da bi bilo ista od fotografije..bio bi obican lokalni momak sa fotografskom avanturom...talenta ima ali obraza nema isto kao ovaj stranac iz magnuma..tako da se odlicno slazu....a harisa memiju da i ne pominjem.on bas nema talenta....i gurao ga je stranac iz magnuma....isto kao i doticni fotograf starci im dobro stoje samo sto zijo ima vise talenta od harisa...igrom slucaja su imali sanse da odrastu u ovoj napacenoj zemlji pa su je eksploatisali maximalno...kapu skidam memiji on je probao fashion i pozoriste ali idemu k.. sto se svega tice po meni ima boljih fotografa u bih od njih..da ih ne spominjem........itd
e jadnici bezkorisni...pa bolan prozderace vas ljubomora i zavist
Kakvi ste vi magarci isfrustrirani i iskompleksirani. MAGARCI provincijalni. Kao i svi drugi magarci, nemate pojma ni o cemu, a rado bi o svacemu pomalo.
Sarajevski fotograf expert za pitanje bliskog istoka? hahahahahahaa,moj jarane,svoju ti bascu slikaj,imas bar 20 godina posla da prikazes obicnog covjeka..
eki papka što se nadigo daleko je zavičaj ostavio
jedan od najodvratnijih i najnadmenijih likova u njegovoj \"branshi\". jest da mu naleti i poneka dobra slika.
To Zijo legendo! samo naprjed!
svaka čast zijo
Zijo je strasan
Bravo majstore! Za Covjeka!