Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbirka Alan Fordova slozenih na polici novog ormana, u novom stanu, u novom soliteru, sa pogledom na novi bulevar ispred. Oboje roditelja zaposleno. Na TV-u decje emisije iz svih jugoslovenskih TV centara. Cekas uvece prenos utakmice reprezentacije, kad cujes "hej sloveni" najezis se od ponosa. Za neki dan ides sa skolom u poseti bratskoj skoli u Makedoniji. U crkvu se ne ide ko da se ne valja.... NEPROCENJIVO!
...pravi "mrak"...
Uz Zagora jedan od najboljih stripova definitivno, ne znam kako da objasni, ali pri svakom čitanju imam neki nostalgičan osjećaj, ljepota :)
@Commi.original Druže moj, SFRJ ovdje !!! Pod ovim novim nickom sam zato što su mi onaj račun suspendirali do 24.04.2013 !!!
...klixov admin ima malo čudne, prilično neujednačene kriterije :))...inače je moj veliki "fan"...samo ga čekam :)
Mogu ti suspendovat nik, ali ne mogu nasa razmisljanja...ko ih jbe
alan ford je bio i bice najbolji strip...naravno svako ko ima smisla za humor moze ga skontati.strip za sve generacije
Stripovi su uvijek bili zakon!
najjači strip svih vremena
"Fizikalnost knjige posjeduje određenu konačnost, tjelesnost koju digitalna strana nema. Jeste starinska, jeste skupa, jeste nefleksibilna, ali u isto vrijeme nam pruža odmor od izbora: nije funkcionalna, ne može se koristiti na sto različitih načina, ne grana se u hiljadu konektovanih linkova koji čitanje pretvaraju u površno skeniranje sadržaja"-čovjek je sve objasnio.
I dan danas, čitam ove stripove !!! A Jugoslaviju ćemo opet osnovati, kad tad !!! Živjelo bratstvo i jedinstvo naših naroda !!!
ima vas jos s mozgom u 80tim....al necete jos dugo
@seljačina1 ...bolje s mozgom u 1980-im nego 1400 i nekim :)...pod neosnovanaom pretpostavkom da imaš mozak...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)