Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na ovoj ideji i na razvijanju kulture sjecanja.Kultura sjecanja je veoma vazna da se neke lose stvari ne bi ponavljale u odredzenim zajednicama.
@SimpleRed Sve pohvale za ovog momka, za njegovu ideju da se nikad nezaboravi kako su djeca ubijana i kako su njihova djetinstva prekidana od granata ili snajpera, kakve su to zvijeri koje su mogle nanisaniti neko dijete od 5-6 godina i upucati u glavu ? E zahvaljujuci ovom muzeju to mnogi nasi koji su zaboravili imaju priliku da se prisjete i naravno kao i desetine hiljada turista svake godine koje obidju ovaj muzej
@Zapadna....Ti si povrsna osoba i od cijelog teksta o izvrsnom projektu i svjetskim nagradama koje je dobio, ti si pogledao samo slike i pokusao naci nesto da uneses negativizam u cijelu pricu.
Lik je teška dileja...
Ne prolaze mi komentari....
@Kroman očito prolaze....
KO si ti
Kakav ba muzej? Ko da ove pobjegulje što su od 92-95 godine živjeli na twixu i coca coli zanima ba ratni muzej? Njih su zanimale doživotne socijale, otpremnine, don0cije, pomoći, ukratko PARE PARE PARE PARE! A djeca šehida, poginulih boraca, djeca RVI i općenito djeca boraca, e vi možete sa BH pasošom da operete zicagu jel su djeca pobjegulja i tu "ušićarila" pa mogu gdje hoće i kad hoće, jel imaju dvojna državljanstva... Država za ratnu pobjegulju!
Ruku na srce...pokupio kratke price djece iz rata i na tome startovao dobru karijeru, uhljebasku i siherasku...
treba radit da se to n eponovi i da bidnemo spremni drugi put.. na tome treba radit... sjećanja su labilna
Ovaj da se rodio u Beogradu bio bi clan Zene u crnom. Kad se neko rodi sa talentom za NGO prodaju magle.
jasminko tebra duckface umro 2015.
Sta je ovo? Direktor ili model
Samo naprijed!
odmah se sjetim ikar konzervi sa sadrzajem koji ni ulicni psi nisu htjeli da jedu...
ili ja nisam ukapirao ili nasa muka mada je ovaj beba bio u ta vreme i gurao tutu da upali , mi smo se igrali sa metcima i amblemima umjesto auticima ...da sad tu muku trebamo nesto "brendirati" i kao krajnji cilj da pare zaradimo! cccc adio pameti