Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dawude hoces da kazes da bi me s p r c i o??
Pavijanu iz mase... RS ce prestati da postoji zato sto skully nije dosla u BL. Kakav idiotski komentar
Auuuu što ste ljubomorni na Eminu! Pa ta je djevojka uzor mnogim djevojkama u BiH ali i san mnogih momaka. Emina dušo,kao Bosanac sam ponosan na tebe a kao momak .....ću i dalje sanjati da imam tako lijepu,pametnu,elokventnu,vedru,optimističnu,šarmantnu,uspješnu i zdravo ambicoznu djevojku.Maksuz selam iz Bosanske Krajine:-))
Otkud ovoliko VLAHA na sa-x? Vidim ja da tukne nešto na krmetinu!
jest dobra ova scully, i dan danas... mislim da smo svi mi gledali x-files zbog nje, i u nadi da cemo gledat muldera kako je... :D
CUVAJ TE SE DILERI
@sarajka Gospođo, zaboravili ste se potpisati kao \"Eminina mama\" pod vaš komentar.
A Oliva se uschula jadna...........
smrt komunizmu i komunistima
ostarila je i ona, al bi je ipak trehno nabrzinu !!!
NE JEDI ĆEVAPE POVRAĆAĆEŠ PO PRLJAVOM TEHERANU !!!
Agentica Scully dosla je istraziti otkud ovoliko ubistava i kriminala u metropoli Bosnjakistana. Medjutim, istraga je propala zbog opstrukcija SDA-kriminalaca.
XXX FILES: THE SANDZAK IS OUT THERE:)
sararajka 19.08.2009. u 16:57 svi koji ovdje ruzno pisu o Emini Ganic toliko su ljubomorni da je za nepovjerovat, da, svi vi koji tako pisete o njoj imate bar 1% njene pameti, bilo bi dobro, jer je ONA IZUZETNA DJEVOJKA...PAMETNA, OBRAZOVANA, NACITANA, ELOKVENTNA, A I IZGLEDU JOJ SE NE MOZE PRIGOVORITI, JER IZGLEDA VRLO PRISTOJNO, PO MANIRIMA PRAVA MLADA DAMA.....tako da nebi bilo lose da prvo sebe proanalizirate, pa, onda, dajete komentar o nekom drugom. Inace, u ovoj primitivnoj sredini, svako ko je imalo uspjesan, bude izlozen kritiziranju, ismijavanju....ne znam, samo, odakle crpite tako ruzne rijeci kad komentarisete o nekom......sramota @sarajka Mislim da se bez potrebe napada Ganićka,djevojka se trudi u svom poslu.Mislim da ima dosta zavisti,bez potrebe. @sarajka Potpisujem.
Argumenti za tvoju tvrdnju su...???