Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tobe yarabee! Sad jos i Jazz i Amerikanci. Pa dokle vise tog zapadnog smeca! Jos jedan festival! Sad neka muzika! Bas ste se pomamili! Sta cete sljedece smisliti? Organizovacete sigurno i neki pozorisni festival,gdje cete se skidat goli. Bas ste se oslobodili. Ovo Sarajevo ode u helac. Sve festival za festivalom. A ovo jos izmedju dva Bajrama.Jos cete i Novu godinu na ulicama slavit!
Odlican program! @ ir, prosurfaj malo netom pa ces vidjeti da u ovogodisnjem programu nema niti jedan world music koncert. Sve sami jazz, osim Susanne i njenog Magicnog orkestra ona je svakako muzika za sebe. Can\'t wait!!
Ma ovo nije vise jazz fest nego world fest!!!!!!! Bice naravno interesantinh faca kao Brad Mehldau koji hara svijetom sada ali bice za svakoga, samo mi nekako ima muzicara koji nisu za jazz-a.
svaka cast samo naprijed ;)
Jeeeees! Jazz fest lagano postaje jedan od najznacajnijih jazz festivala u Evropi ;)
definitivno najbolji festival u bih a i sire! svaka cast jazzfest timu sto su u kontinuitetu uspjeli napredovati i sto nam u nekoliko dana pruze ogromne kolicine kvalitetnog zvuka, pa smo \"siti \" do iduce godine. intiman, u dobrim prostorima, bez laznog sjaja, ni populisticki a kamoli elitisticki. isti tretman za sve. ljudi koji dolaze uzivati u muzici a ne da bi bili vidjeni. bravo za jazzfest!!
jazz fest je najbolji festival u bih definitivno, a ne pridaje mu se paznja ni blizu koliko seljackom i komercijalnom SFF-u
seljacine ovo vam treba biti slijedeci cilj...ukidanje jazzfesta navalite:D