Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nista nije jasno, niti razumijem situaciju najbolje. Isto mislim citav dan da je danas nedjelja.
Ako su Obama i Klinton dobili za Mir ovaj ke mogao za sve ostalo.....
Filip David , gromada od covjeka, njegov intelekt i postenje, obasjavaju ovaj mracni Balkan, koji je od devedesetih , postao popriste gluposti, zla, pokvarenosti ,krvolocnosti, lazi i nepravde .
@pisofsit12....pa u pravu si da su to isti ljudi, ali oni su prije devedesetih, bili u zatvoru, a devedesetih su se dokopali vlasti i bilo je sta je bilo.( npr. Tudjman, Izetbegovic, Seselj itd. )
Sljedeće godine Moja borba od Dade H.
ovaj se ne sjeca vise ni kako se zove
Normalan čovjek. Za razliku od onog strašila Miljenka Jergovića.
staru komunjaru pitaju o nobelu ... 😂😂😂
ovaj bi samo titi i titichima davao nobela ...
Filip razumije stvar, razumije Jasenovac, Sajmište a Boga mi i Srebrenicu!
@lale gator Pa ta stratista porediti sa Srebrenicom je bezobrazluk ...
jest,srebrenica se desila nakon njih, kad se desili Sajmište i Jasenovac sve nepismen i primitivan stvor bio a Srebrenica se desila 1995., il' je neko "izosto" ili je gen u pitanju!
zamislite (oni koji znaju) da se u slučaju Martina Hedeggera nije odvojio njegov politički angažman u nacističkoj partiji , danas studenti filozofije ne bi imali šta studirati. Drugi slučaj je otac američkog svemirskog programa, nacistčki nauučnik - Wernher von Braun. Tvorac je rakete koja V-2 koja je ubila tisuće ljudi u Londonu. itd itd.
Svijet je čudan po mnogim pitanjima ,pa i Olimpijada je održavana u nacističkoj Njemačkoj.
Filip...David...a di je prezime?!
Vjerujem I ja nashima fuzbalerima protiv Finske, samo da ne ograishu na baklava I hurmashice!
Potpisujem! Svaka čast stari!
Filipe dobri. pazi kuda shetash po mraku!