Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da te malo informišem Čedo pošto vidim da si se napušio negdje tog nacionalističkog sranja. Turska nije nikad vladala ovim područjima ovdje je vladalo Osmanska država koju je kasnije uspostavio Kemal Ataturk. To što je srba i generalno svih naroda na ovim prostorima nakon 500 godina bilo više dva puta nego prije je vjerovatno spontano prčenje sa svih strana. S obzirom da po srpskoj istoriji su muškarci masovno ubijani u toj državi ispada da smo svi plod razmnožavanja sa takozvanim dželatima.Pogledaj malo bolje analizu DNK u svjestskom zdravstvenom zavodu pa ćeš vidjet da Srbi najviše imate gena sa stanovnicima današnje turske tamo oko Istambula. Stoga moj Čedo možda ti tamo neki oko Stambola turak i bude neki daljnji rodjo.Zbog toga trebaš imati malo respekta prema toj imperiji koju ja mislim ne volim kao ni sve imperija ovog svijeta ali poštujem.
Samo da kažem ovim srpskim nacionalistima - Meša nije vaš, Meša i njegova djela su "svojina" onih koji ga cijene, poštuju i razumiju njegova djela. Vaši su Ratko Mladić, Radovan Karadžić, Vojislav Šešelj (da ne nabrajam dalje, duga je lista ove sorte ne/ljudi). Oni su VAŠ PONOS I DIKA. Čega se normalan čovjek zgrožava i stidi, budale se ponose. Kad već svojatate onda svojatajte onako kako treba i one koje treba da svojatate. ;)
Za odbranu protiv Turske okupacije i srpskih knezova pokusavajuci da pokore nekada slavnu kraljevinu Bosnu.