Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
molim vas.. treba mi info.. ja jedva cekam ovaj koncert ali dobijam info sa raznih strana o kartama... zelim da obradujem prijateljicu za rodjendan da idemo na koncert.. da uzivamo... pls.. za info kako da dojdem do karata
Bas smo multi etnicna drzava, tako i treba. Srajelije cesto prave dane Tuzle, Zenice i slicno, a za uzvrat crnogorci prave garant dane Sarajeva u Podgorici. Koje smo mi budale, nikada pamei necemo doci.
Kada je nedavno gostovao Herceg Novi predstavili su se pod naslovom: \'\'Grad koji vam nedostaje\'\'! Odron, lol!
Dobro bilo da na Dane Podgorice povedu i rezerviste koji su ubijali neduzne Sarajlije, a njih de predvodi Milo Djukanovic, Momir Bulatovic, Svetozar Marovic, Novak kilibarda... SRAMOTA kakvo posrnuce postratnih Sarajlija koji priredjuju zrtvama da ih dzemati zabavljaju!