Kultura
0

"Dani Podgorice u Sarajevu" od 19. do 21. juna

FENA
U sklopu manifestacije "Dani Podgorice u Sarajevu", Grad Podgorica građanima Sarajeva i BiH poklanja besplatan koncert poznatog crnogorskog muzičara Sergeja Ćetkovića, koji će se održati u subotu 21. juna u 20 sati u Domu mladih.

Inače, od 19. do 21. juna održat će se kulturna manifestacija "Dani Podgorice u Sarajevu" koju će zvanično otvoriti gradonačelnica Sarajeva Semiha Borovac i gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, najavljeno je danas iz Gradske službe za informiranje Grada Sarajeva.

Grad Podgorica svoje gostovanje u Sarajevu započet će u četvrtak 19. juna u 18 sati Izložbom fotografija "Podgorica -Titograd - Podgorica", autora Momira Matovića u Poslovnom centru UNITIC.

Ovaj poznati podgorički umjetnik predstavit će i svoja četiri nagrađivana dokumentarna filma, istog dana u 18.30 sati u Poslovnom centru UNITIC. Iste večeri, sa početkom u 20.30 sati, Gradsko pozorište Podgorice izvest će predstavu "Zauvijek tvoj" u Narodnom pozorištu.

Za petak, 20. juna predviđeni su susreti privrednika dva grada i predstavljanje turističke organizacije Grada Podgorice. Isti dan sa početkom u 18 sati u knjižari "Šahinpašić" održat će se Književno veče Zuvdije Hodžića, a u 19 sati u Bošnjačkom institutu Klavirski koncert Borisa Kraljevića.