Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sadija Klepo, koja organizira dane balkana, je jedna sramota za sve BiH gradjane. Ta seljanka vec 15 godina krade pare od naseg naroda, od umjetnika i ostalih. Ta Sadija Klepo je ukrala milione maraka humanitarne pomoci i kupila sebi stanove, kuce, vile itd. Ona i njena porodica su najveca bruka za BiH dijasporu.
Dragi Leo, to sto kazes za Zerinu ama bas nikako nestima. Ja sam je jednom gledala na jednoj bajramskoj proslavi u Minhenu zena je napravila lom, pjeva bolje nego i jedna koju sam cula. Skroz je usla u raju jednostavno topla osoba cak je sa nama na kraju igrala i kolo. Ma kazem ti bila je super. Moja raja i ja idemo maksuz zbog nje u nedelju u muffathalle i to iz Ingolstadta. Hej, Zerina i Esma pa to ce biti pravo super!
Zerina? A ko je to? :-) Bez zeze sada....kao pjevacica nije bog zna sta. Jednom sam je gledao i ima previse dignut nos, kakva Hanka Paldum kakva Dona Ares...Zerina se smatra da je najveca zvijezda u BiH...pih...svasta
Hej, Fa(h)roo, da ti nisi onaj Pecikoza sto uvijek nesto sere protiv Zerine? Ma, meni se bogami cini da jesi. De utrni, jarane!
faroo, farooo, farnemtigamateri ko si ti da pises ovakve komentare. da ti nisi mozda cecin rodjak ili j****, ili ili ili... ps. iako nije u mom stilu da pisem ovako, ipak sam se na tren spustio na tvoj nivo da bi me razumio
Ja sam cuo i da ce biti montirana jedna od PIRAMIDA iz VISOKOG. Jel\' to moguce ? Zasto drzavni organi dozvoljavaju da se KULTURNO BLAGO tako lako iznosi iz Bosne. Piarimidu NAZAD u Bosnu, nemaju se sta nijemci u nase kulturno blago diviti. (to jest ibretiti i cuditi). Kakvi su, jos bi MOGLI proglasiti da je to OBICNO BRDO. Ne dajmo SANSU nijemcima da se zajebavaju sa nasu \"PIRAMIDU\". \"Ostajte PIRAMIDE ovdje, jer tamo nema NEW AGE lojde, jer ce vas tamo NAUKA da vidi pa ce Bosna morati da se za vas stidi\" Ne dozvolite nijemcima da nas zajebavaju, PIRAMIDE su samo NASE. * Sta mu je lojde, tetke mu ga nabijem.
pored toliko kvalitetnih izvođača, ugura se Zerina Cokoja.. Ja joj nebi dao ni da prođe blizu koncertne dvorane :))
N´estase Yugosi evo stizu Balkosi Le le le le ne idi od mene daj da ljubim njene usne vrele