Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon pronadjose Bulevara
😂😂😂👍👍👍
jel mrznu jajca na ovom mrazu
Pa nisu morali kopati , trebali su reći da traže mamute da im pošaljemo ove naše iz vlasti Blevandu mamuta Špirlića mamuta i Kenjca mamuta
nemoguće kad je zemlja stara tek 6000 godina
Mamuti na ostrvu 🤣
Odkud Slon u polarnom krugu kad je tek sad pocelo globalno zagrijavanje???
Ako je ovo mamut, ja sam 🐘
Zar nije na snazi AGENDA ---- GLOBALNO ZAGRIJAVANJE------- kako ovi imaju dozvolu da unistavaju PERMAFROST, a nama pricaju ZAGRIJAVANJE, BATERIJE, NIVO MORA VISOCIJI. Zasto nas LAZU? Nego jeste li primili 3. dozu, pisam za VIRUSOLOGA Gatesa! Hvala Vam!
"Visočiji"?! Hajde ti lagano natrag u osnovnu. Ozbiljne teme ostavi pismenim ljudima.
@PosavinaRavna, brate ovde si me zapratio, NE SUMLJAM da ne znas kako se pise, moram pod navodnike stavljati. A ne rece jesi li primio 3. dozu. Inace pratim NAUKU i 'PISMENE LJUDE'. Al GORE 2008., inace advocate za ''GLOBALNO ZAGRIJAVANJE'', za 10 godina nivo okeana 6 metara 'VISOCIJI'. A onda VIRUSOLOG DeBill Gates ode i kupi kucu na plazi u San Diegu za $43 miliona dolara. Jel' mu ovo DeBill namjerno KONTRIRA. Ide AGENDA ko po PUTERU. Bice more do RAVNE POSAVINE!
Mamuti mamuim!
Jednog vunastog mamuta za moga Bakira
Jesi li primio VUNASTOG u SUBOTU :) Kako bi na paradi?
a da nije slon xd