Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
respect momče.
gifmuzika ? jesi čuo za video slučajno ?
Momak, svaka ti čast :) . Samo nastavi naprijed.
GIFMUZIKA, ostavi kontakt podatke na [email protected]
Toliko komentara a nigdje nikog, veliki pozdrav za mahalca i najjaceg mangupa s carsije, tvoj alpasinac
Svaka cast kralju !!!
Jel' ovo sin od Siraza Muftica? Pretpostavljam da jeste, cestitke i sve najbolje Kan!!
Jeste to je Sirazov sin.
i onda kažu bosna ne valja
Što kažu braća Hrvati, "Malo nas je al' nas ima"
Bravo Sarajevski Batmanu.... ovakvi ljudi su ponos Bosne i Hercegovine..... Bravo! Umijece, rad, talenat i skromnost....
Nema sta nego skinut tu igru preko torrenta i vidjeti game credits, ako ne vidim to ime onda je laz. :D
I njegova mama voljela Turske serije i dala ime Kan :D
ako sam dobro shvatila momak je radio na igricama o batmanu i godzili. ovo "dizajnirao" me kopka, ispada da je on izmislio batmana, mozda redizajn napravio, ili prilagodio igricama? kako god, dream your dream, sve najbolje uz zalogaj zeljanice!:)
još jedna pametna ,,,,,dizajnirao ovog sad a ne izmislio,,,,,,,,,haj šuti,,,,
Batman is a fictional character, a comic book superhero appearing in comic books published by DC Comics. Batman was created by artist Bob Kane and writer Bill Finger, and first appeared in Detective Comics #27 (May 1939). Originally referred to as "the Bat-Man" and still referred to at times as "the Batman," the character is additionally known as "the Caped Crusader,"[5] "the Dark Knight,"[5] and "the World's Greatest Detective,"[5] among other titles.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Prije svega, kako je došlo do toga da jedan sarajevski umjetnik, koji je diplomirao za vrijeme rata, završi u Londonu?" Vjerovatno zato sto da se nastavio baviti tim poslom ovdje ne bi se pomjerio sa mrtve tacke i a poznavajuci nas prozvali bi ga budalom. "Čuš crta stripove?Ma nije to meni normalno ocam'"
"Divna stvar kod Britanaca je da ih ne interesuje porijeklo, već kvalitet osobe. Ako je neko dobar u onome što radi, onda će imati uspjeha, neovisno o porijeklu" , TOLIKO O NASEM PRIMITIVIZMU !
u tebe ono: znas ti sta je seks? znam , pricao mi jaran što je gledao :)
ma ne eto zrebo je popljuvat zemnju u kojoj gradi karijeru i ljude sto su mu omogucili da radi to sto voli dabi ovdje na klixu medzu seljacima kao nama bio mangup i faca ? hahah ajd beri pamet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čestitam mu, ovo je ogroman uspjeh. Raditi za Rocksteady Studios je velika čast, pošto su njihove video igre Batman: Arkham Asylum i Batman: Arkham City bile najbolje igre 2009. i 2011. godine. I jedva čekam gledati novu Godzillu.
Da da, u engleskoj te cijene ako si kvalitet u onom sto radis. A kod nas je 'ta će on, zna rOdit ALI...pogani mentalitet, jedva dočekla da ti nadje manu
Tom decku je umjetnost u krvi jer mu je i otac slikar.Svaka mu cast na uspjehu,ali nista ne dolazi samo od sebe i bez mnogo truda.Naravno na zapadu se svaki trud i nagradi za razliku kod nas,mores se polomiti ako nemas nekoga gore na Olimpu da te pogura ostajes donji.
Genijalno! Respect do zemlje!
hoces li vise otici u 3 picke materine sandzaklija??
hoces li vise otici u 3 picke materine sandzaklija??