Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasmila pljuvac svega Bosnjackog a kad treba da uzme narodne pare od BH Telecoma, razni fondova i ministarstava tu je Prva !
Bila sam na premijeri. Serija je odlicna. Jasna standardno briljirala, prica i svenario odradjenj fantasticno.
Zašto svi u bh filmovima govore vještački? Nije pozorište, već sirova drama. Treba da zvuči prirodno. Većina američkih produkcija je s tim prestala prije više od 50 godina. Pogledajte krimi filmove iz 50ih ili 60ih i uporedite dijalog sa na pr. Tarantinovim filmovima.
I mene to nervira! Ali se cini da ce serija biti dobra!
Svaka čast
Ima li sta domace bez uvoznih glumaca iz Srbije? Kad ste culi za neki film ili seriju u Srbji, a da su glavni glumci iz BiH? NIKAD!! Podanicki mentalitet.
Kao da obecava