Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad sam vidio tamnoputog vilenjaka iste sam sekunde odustao od serije .... brate na 1000 mijesta u knjigama je docarano kako si vilenjaci izgledali ... sve samo ne tamnoputi
IMDB brise rewievse, jucer serija imala 6.0 ocjenu danas, 6.7 sto je nemoguce, svako ko prati imdb moze to reci. Obrisali su i svaki review ispod ocjene 6..
Niko u seriji nije ni blizu likovima iz originala.Viggo Mortensen kao Aragorn.Prelijepa Liv Tyler kao Arven.Ian MC Kellen kao Gandolf.Orlando Bloom kao Legolas. Sean Bean kao Boromir.Cate Blanchett kao Galabriel.Jednostavno nezamjenjiva postava.
Holivud je u prroblemu, nema ideja, i ubi ih ova politika jednakosti i zastupljenosti. Naopako se pisu scenariji, prvo se misli na zastuoljenost pa trk onda na pricu i logocno je da to ne moze da valja.
gledao i meni dobra...
Sve dok nema azijatskih vilenjaka i eskimski/inuitski patuljaka serija je bastion rasizma. A gdje su LGBTQ čarobnjaci ? Orke- vegetarijanci ? Ne hvala, nisu više 1950-e hoćemo serijun za današnje doba !
odlicna, prezanimljiva, kome se ne svidja, ima na pinku zadruga..😂😂😂
Joooj više ovih bolesti. Samo rat, klanje, neke izvitoperene cefa, deranje .... I umjetnost se još naziva.
odlična komparacija Ines👍
Haj sve na stranu, a jel ovo Ines okarakterisala "Blade Runnera 2049" neuspjesnim? Pa u zemlju cu propast, u njeno ime, da ne mora ona
Mozda se spetljala s recenicom. Obzirom da mnogi ove filmove smatraju rijetkim svijetlim tackama u moru losih nastavaka, sumnjam da zeli biti toliki kontrash i nazivati ih razocarenjima. Ali opet, ko zna.
Popularan termin na internetu je "Go Woke - Go Broke" i svaki put se obistini. Kada zelis da omalovazavas sopstvene fanove i forsiras "woke" njeSra tamo gdje mu nije mjesto, dobijes ovakve odgovore.
Čim neko spomene "woke" to smrdi debelo na američku ekstremnu desnicu. Takvim kvaziargumentima love one koji vole nešto što su imali u mladosti. Svijet se mijenja, pa i mi u njemu. Jbt, pa ima ljudi koji kažu da im je u ratu bilo najbolje.
Odlično! 🙂
"Što više vremena prođe između dva projekta, šanse da nastavak uspije kao original bivaju manje. "Gospodar prstenova" dijeli impresivni oskarovski rekord od 11 kipića s "TItanicom" i "Ben Hurom", pa sad zamislite koje breme bi nosila serija nastala nakon Spielbergovog, odnosno Wylerovog spektakla." Titanic bi trebalo da bude Cameronov, a ne Sppielbergiv, spektakl u kontekstu ove recenice. :/
Meni su prve dve epizode sasvim dobre .
Meni su oke. Ali definitivno amateri u poredjenju sa LOTR reziserom.
Kad ines kaze da nesto valja onda znaj 100% da nije vrijednog gledanja trailera a kamol jedne epizode