Nakon prikazivanja na FTV
0
'Večer s Emirom' seli u Hrvatsku
Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što ga nahvališe. A dobar je ministar ba, samo je seljačina. Odavno on pretenduje na Hrvatsku, zato je poguro sve i jedan hrvatski film. Naravno kao ministar.
Emire Ebali ti brena i bregović pleme kao i svi tvoji stari pajtaši iz bivše jugoslavije smeće ofarbano
Oduvijek sam smatrao de je primitivno suditi o karakteru covjeka kojeg ne poznajes licno i dovoljno dugo. Samim tim, zna se moj stav prema vecini komentara ovdje. a sto se tice stila, tu vec covjek ne mora poznavati osobu da bi sudio o njegovom ili njenom stilu. Sto se tice Emira, on zaista jeste odavno popularan i poznat glumac, a ostalo je stvar ukusa. Sto se tice mog ukusa, on nije moj tip. Jednostavno mislim da mi je vise americki tip glumca nego evropski i azijski. Uvijek glumi iste ili slicne temperamente ljudi, sto me navelo na zakljucak da se ne odvaja puno od svoje prave licnosti. Npr. nikad ga nisam vidio da glupi neku kozmopolitski emancipovanu osobu, bego uvijek nekog \"narodnjaka\", i to oicesto bahatog....lisenog ikakvog stila.
osim toga, ovo je nista drugo nego cisti \"copy and paste\" americkih \"Late night show\", sa Davidom Lettermanom, Jay Lenom i sl. i sta je tu originalno?
Idi Emire, idi i ne vraćaj se, svojim odlaskom popunit ćeš ogromnu prazninu
Kao ministar nista nije uradio, kao glumac zadnjih dvadeset godina samo psuje u filmovima, nista nije pokazao. Kao covjek, nuuuuula, oktobra 1994. ja dobio vojnicku platu 9 DEVET maraka, a on gostovao u mom gradu i naplacivao predstavu po 5 maraka. Pet mjeseci ratovanja za njegovu predstavu, fuuuuuj., gadi mi se. Od njega pravi glumci ne mogu doci na film, jer je sve potlplaceno.
A FINE FRIZURE U GUJICE TAKI SU DECKI NAJ COOL )))
Emire hvala ti za sve,hvala ti sto si sirio istinu o Bosni i Hercegovini narocito u ratu kad nam je najvise trebalo... Emire nevole te oni kompleksasi tipa tito je zakon,partija itd i koje vise vole slusati cecu i sljam koji je huskao povampirene koljace...
Emire legendo nasa!
Ofarbani kreten, ljigavac, stočar, licemjer.. ali nema veze bitno je da je ruzan
Ko ce ovog prevaranta i licemjera samo gledati da mi je znati ;samo naprijed ...................
emiraga je snimio i srpski film, turneja, samo sto rijetko o tome spika jelte ..
fuj, gadi mi se, licemjeran je i odvratan.
BRAVO ZA SVE UCESNIKE U KOMENTARU OVOG CLANAKA. JAKO SAM SRETAN DANAS. HVALA VAM SVIMA. TAJ LJIGAVAC JE PROVALJEN .CITAJ MINISTRE PREKO 100 KOMENTARA A SAMO 3 NA TVOJOJ STRANI. A NEKAD NIJE BILO TAKO EMIRE. USRAO SI MINISTRE KAO I TVOJ IMENJAK
ma znas sta, vidim da me mrzite ali po pu site ga..eto toliko