Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razlog više za neplaćanje RTV takse, dok se stvari ne promijene na bolje!
@user387 nije tako, nego razlog vise smijeniti nacionaliste..oni bi i zeljeli da imamo 3 tora bez zajednickog kanala, imaju ga sve drzave i mi cemo ga imati ali bez nacionalista
Neka idu na svoju slobonu PTPC TB i nek CPBYJU do sutra!Ma vozdraaa papci i fasisti!!!
Zamisli dovedes u glavni grad i drzavnu tv lokalnu novinarku iz Gradiske za direktora a koja obozava Mladica Seselja ravnogorce da ti postrojavaju novinare kao Skenderagica ili Karamehmedovica .Taj ko nas je kleo nije dangubio.
Nije Bosnju niko kleo, Bosnjo je samo glup i nista vise. Bosnju kad bijes kao konja, Bosnjo ne zna da se odupre i kaze dosta, nego glupi Bosnjak suti i nada se da ce te zaboliti ruka od udaranja. E o tome se radi, da li je Bosnjo glup kao k***** ili je tolika p****, e to je jedno veliko pitanje. Odgovor ce dati vrijeme.
To je taj suživot, tolerancija, ravnopravnost, kad ti srbi šuruju, sve to treba preko Drine protjerati
Pm dokle ce vise da se broje po krvnim zrncima. Ko ne voli Bosnu i Hercegovinu nek ostavi nas sto je volimo kao sekularnu gradjansku republiku. Dokle vise trpiti negitanje genocida i placati one koji se bore protiv ove jadne drzave....... poruka razbijacima: “gamad razguli”....
Jos malo pa ce vam zabranit da idete i u dzamiju.....pameti draga...
Ovo je jedna od najstrašnijih nebuoloza koje je klix objavio.Ovaj Ovčina je najveći smrad koji je ikad radio na RTV BiH .1993 je išo na festival radio drame u Berlin a u Srebrenici je bio manje puta od Fahre Radončića, što znači ni jednom a danas se sakriva iza Srebrenice.Pritom 25 godina na uredničkoj poziciji, u kojima se bavio reketom nad glumcima koje je angažovo i u isto vrijeme profesor na akdemiji scenskih umjetnosti i član upravnog odbora u pozorišru mladih.fuj!
Ovo je zalosno i toliko jadno da je doslo do samog dna!! Zlocinci nikad nece priznat zlodjela al kad tad naplatit ce za to!!
U sred Sarajeva nama vlasi pustaju program an BHT...
Ovi iz rs-a ne plaćaju RTV taksu a zato drže pozicije sve, Bakire i SDA sjetim vam se familije ne smijem psovati jer ovi Klix admini odma ban. Jeste nas sj. Ebbali više nego svi ratovi zajedno...
Budala vidi da se već duže vrijeme odvija rat u miru. E pa, niste uništili onda, sad tek ne možete. To mislim na sve rušitelje i mrzitelje Bosne i Hercegovine! Bosna prkosna, bila i biće!!!
nekadasnji petokolonasi, sad na funckijama drzave koju su rusili
Sabur samo, sabur. Izvinjavat će se oni svi za Srebrenicu i voliti BiH, samo sabur.
Nije lahko al' valja izdurat. Teško je ne dati svoje a ipak osabriti. Ali, ničija nije do zore gorjela.
Ovo je ono kad onaj Niksic kaze necu glasati jer nema dovoljno srba
Je ko glupson Dinko Sulic?Bas glupson🐵
Opet da ponovim, mrzitelja bosne i Sarajeva na hilkade u Sarajevu zaradjuje hljeb dok bosnjaka i hrvata u sluzbama sumskog entiteta ima u statistickoj gresci. Ovo je rezultat 20 godisnje prodaje institucija drzave zarad fotelja i sebi bliskih SDA uhljeba.
E da i Dino Mustafić nečemu posluži. Svaka čast.