Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek je zasluzio sestoaprilsku nagradu u najmanju ruku.
Zaslužio je on da se bulevar u Sarajevu po njemu nazove već sad dok je živ.
čovjek je bio muzičar i shvatio je da je bitnije i bolje ostaviti trag u smislu istine, a ne muzičke zabave koja je prolazna. i neka je svaka mu čast.
Avdo je svojim filmovima vise ucinio za sjecanje na zrtve srpskohrvatske agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu nego bilo ko u drzavi. Hvala ti Avdo za svaki film, i za svaki buduci. Nagrade ti ne trebaju, jer niko nije dostojan da ti ih uruci.
Bol je prevevelika ali samo sjecanjem mi mozemo opstati na ovim prostorima
Avdo institucija.
avdo je heroina najveca u bih i svani dokumentarac treba da se gleds svaki dan svaku noc djeci i unucima da gledaju da znaju skim zivimo i sta su u stanju komsije sa urade.. da se nezabooravi i da nam se nikad vise ne ponovi
Dosadan si i ti vise sa svojim hajcanjem
Ne zaboraviti nikada. Uvijek biti svjestan pored kakvih bijednika živimo.
Svaki sam dokumenfarac njehov gledao. Ja se ponosim , kao da sam ja radio. Hvala Avdi. Volio bi da se ovo djeci prezentuje vise, da znaju istinu i da nikad ne zaborave sta su im preci prezivjeli. Hvala Avdo !! 🩵🤍
Sve čestitke amateru koji je na filmskom platnu napravio više od svih profi filmadžija sa velikim budžetima.
Ovom covjeku se nicim ne mozemo oduziti. Hvala ti u ime svih generacija na svemu sto cinis. Zbog tebe zlocini i zlocinci nikada nece biti zaboravljeni i buduce generacije ce znati kroz kakvu golgotu su prosli muslimani u agresiji na nasu zemlju.
Proklet bio ko oprostio i zaboravio,genocid,klanja,silovanja,mučenja....koja su učinjena nad Bošnjacima muslimanima.
Ljudina Avdo, cista bosnjacka dusa... ❤️🇧🇦
Kad će film: Grabovica - više od zločina?!
I poslije svega hajde budi pametan. Jesu li Bošnjaci bolji između sebe, ima li kakvu korist i prednost Bošnjak koji je bio u rovu skoro četiri godine u odnosu onoga koji je bio u Minhenu.
Došli su na vlast, upravo što je Sda ispucala mnoge kredite kod naroda. Što je za tolike godine kadar Sda gledao samo svoj interes i što se za ovolike godine uspostavio sistem kojeg nije briga za običnog čovjeka, pogotovo borca. E sad da li će ovi biti bolji ili gori, vrijeme će pokazati.
mcqeen, što te pogađa UZPovci,ako taj nisi.
Nevjerovatna je tišina kojom je poklopljen Avdo Huseinović na medijima koje MI finansiramo svojom pretplatom, dok svaki defetista može da dobije prostora koliko ga volja na tim istim medijima!
Obavezno donijet zakon da se njegovi dokumentarci pustaju u osnovnim i srednjim skolama, te na fakultetima!!!