U filmu 'The Expendables'
0
Stallone u zavidnoj formi i sa 62. godine
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kad ga vidim, osjecam se dobro! Na stranu sav taj akciski kich ... Coveku leži ta herojska uloga, i to ti je! Najveci je akciski glumac svih vremena ... VEĆI JE OD Bruce LEE-a ... Živio ti nama sto godina!
ziku mu face na drugoj slici... tipicni stallone hahahah...
Kod vas su gole zene zabranjene za javni prikaz, ali zato misicavi muskici.... jao, jao....
hehe, trazim autorska prava na \"nadimak\" sly. ovaj drugi komentar (sa velikim \"S\") je laznjak :)
Dobar Sly, nema šta.
Jedva cekam da gledam, svi su glumci dobri!
Divi ga k\'o Van der Saar xD
OVOM NI CHUCK NORISS NE MOZE NISTA! ;=)
malo su vam cinjenice \"outdated\" zadnji rambo je snimljen 2008-e a ne 1988-e zadnji rocky je snimljen 2006-e cekamo sljedeci nastavak :-)
Ja vidim da su u Silvestera ove tole i majica lafo mokre i prljave tako da bi otprilike bila slicna nijansa kad bi bio \"suh\" =)
ova zadnja fotka nesto kao chuck norris hehehe
nabijem vas, ne pise se \"sa 62. godine\" vec \"sa 62 godine\" ili \"u 62. godini\". ovo se desava kad ljudi preko stele dobiju posao XD
sto bi mu bio stuntman kad kaze da je odbio njihovu pomoc cak i za najzahtjevnije scene... a i da nije tako, valjda bi bar ovu gdje \"leti\" presjedio :)
Nema on ni dvadeset. :D
daj boze da budem mogo hodat u njegovim godinama