U filmu 'The Expendables'
0

Stallone u zavidnoj formi i sa 62. godine

Sarajevo-x.com
Možda ima 62 godine, ali legendarni glumac akcionih filmova Sylvester Stallone još uvijek ima sve što je potrebno za jednog filmskog heroja, prenosi u utorak britanski Daily Mail.

Iako ne više u cvijetu mladosti poznati glumac Sylvester Stallone je na snimanju novog filma 'The Expendables' pokazao zavidnu muskulaturu i odličnu fizičku formu.

Triler 'The Expendables' u kojem pored Stallonea glumi britanska zvijezda Jason Statham, te glumci Jet Li i Dolph Lundgren, napeta je akcijska priča, a Stalone je po starom običaju odbio kaskadere čak i za najzahtjevnije scene u filmu.

Film' The Expendables' je, kao i filmovi o Rockyju, autorsko djelo samoga Stallonea koji potpisuje scenarij i režiju filma.

Sylvester Stallone, Amerikanac sicilijanskog porijekla rođen je 1946. godine u New Yorku. Iako isključen iz 14 škola, atletskim sposobnostima stječe stipendiju za američki koledž u Švicarskoj, a na filmu je debitirao 1971. u filmu 'Banane'.

Godine 1976., navodno u tri dana, Stallone je završio scenarij o usponu anonimnog boksača, za Oscarom nagrađeni film Rocky, kojim stječe golemu popularnost.

Iskazujući veliku profesionalnost, u daljim se projektima uglavnom javlja u trostrukoj ulozi glumca, scenarista i reditelja, gradeći tako kult vlastite ličnosti. Zaokret prema brutalnom 'čovjeku od akcije' do vrhunca je doveden u filmovima Rambo, snimljenim od 1982. do 1988. godine, u kojima Stallone tumači lik vijetnamskog veterana - borca za ideale konzervativne Amerike.