Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj, sto su krakani odmah opleli s komentarima tipa "falsifikat" i slične gluposti. Niste ni pročitali da je film napravljen "Uz pomoć eminentnih svjetskih historičara i korištenja filmske i dokumentarne arhivske građe iz Jugoslavenske kinoteke i još 15 svjetskih arhiva" Dakle, komentarisu negativno sve sami krkani i glupsoni koji nisu u stanju pročitati članak
ko ne pri'vaća tvoju verziju glup je i krkan... vrhunski argument što jes jes ubijedio si me
@Las - Idiote, nisi dobro skont'o. Prvo pročitaj sta je napisano, obradi u glavi, pa onda komentarisi! Svojim komentarom si samo potvrdio da si ne samo krkan, već i glup k'o noć.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I mi smo nesta planirali slicno snimiti, ali Asima malo prenijelo i rezisera uhljebio u telekom, a ne u kulturu.
A film bi bio vrh, ide Gavrilo ko u Kumu, Alahami
Jedino što tu nije dokumentovano jeste od koga je bjedni srvin iz sela pokraj bosanskog grahova, dobio pištolj FN Browning 1910, pištolj koji se nije mogao kupiti na tržištu čak i da ste imali novac. Za vrijeme Jugoslavije spominjali su Vojislava Tankosića iz Crne Ruke, ali sve je ostalo toliko zamršeno. Tužno je što se i nakon toliko godina nije otkrilo ko je zaista stajao iza tog atentata..
Gavrilo Princip je bio borac za slobodu, i zahvaljujući i njemu, Bosna je danas slobodna i nezavisna država.
Jedan od najvećih heroja 20og veka, Gavrilo Princip !
biče svjetskog rata pa nečete morati gledati film. soon.
Jesu li spomenuli da ne bi Egejskog mora bježali li bi do južnog pola 😂😂😂, i onda kada Francuzi i Britanci pobijede Nijemce ta ista vojska kao privjesak Britanaca i Francuza krene da se sveti dahijama (ubijajući civile nesrpske nacionalnosti koji se nađu na putu a veze nemaju sa njemačkom)...
jesul spomenuli kako je to jeediiinaa vojska do sad koja je u kompletu istjerana iz drzave.. istjerana znaci pobjegla u njihovom slucaju pa su francuzi morali pripomagat i grci
Pa da su ostali ne bih preziveli I Srbija bi postala Austrougarska.
Još ga nema kod mene na Netflix
Čim Srbija lansira filmove o ratovima, sprema se novi.
Franc Ferndinand, Kralj Aleksandar, Mehmed Spaho, Stjepan Radic, Hamdija Pozderac, Zoran Djindjic Sve atenati od stoke s istoka uz podrsku majke Rusije. To se nece kultivisati ni za 1000 god.
Mitologija
Naletio prije par dana na film na tv, interesantan za pogledati
Gavrilo Princip = terorista
Čitav svijet govori da je terorista jer je terorista. Jbt lik izazvao svjetski rat o ovi ga slave
@ZutiGolub - Tebi je neko isprao mozak! Princip je ubio okupatora u vlastitoj zemlji! To bi bilo isto da je neko ubio George Busha 20030e kad je okupirao Irak. Da li bi se tvoj sitni mozak upitao "Sta je radio tamo u p. materinu?! Krkane neobrazovani!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kradu sve što je Bosansko,što o Tesli nema na netflixu