Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serija onako,onako.Preporuka za sve film Cocaine Godmother(2017) sa Catherine-Zeta Jones u glavnoj ulozi.Totalno drugaciji pristup opisun zivota i mnogo vise detalaj iz Griseldinog zivota.
Da li je roditelje prikovala da se dive ata su okotili i odgojili fujjj tesko bjima nesretnici.a mozda su fini ljudi
fuj
Dobra je Sofija i sa 50 i nesto. Svaka cast za nju, nije mala stvar biti privlacna u tim godinama jer za zene je to teze nego za muskarce. Seriju ne namjeravam gledati.
Dokle više glorifikacija svih društvenih nakaradnosti i likova koji ih personaliziraju. Nema zločinca ili zločinke koji nije dobio svoju romantičnu verziju u koju treba neko da se ugleda. Kažu ovako, najveći trik đavola je što je uvjerio svijet da on ne postoji! Probudite se ljudi.
Taman da ga izmasatim jutros
Kako drugacije nego golotinjom...
Serija na tragu Narcos trilogije, ali ne tako dobro uradjena. Sve se odvija prebrzo, bez dovoljno dramskog. U svakom slucaju dobra za pogledati za sve one koji vole ovaj zanr.
e jest jasta je