Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakav film , a da nije u pitanju ratna tematika!!!!
Hoće li se ovo bono Jeffreyjev jaro pedofil pojavit???
sve ok...ali alternativa je nestala.. ostala je samo narodna muzika i to nekvalitetna
Cetalji na aparatima
A POSEBNO Vuk Kostić!
Ovaj Sff mi je ogadio onaj Bakirov ljigo, hvala Bogu da ne moram gledati i slušati onog smrdu.
Matt Damon i Ben Affleck, još par osoba, kao Di Caprio itd. čvrsto znaju šta je ovdje bilo i podrška takvih poznatih ličnosti je bitna u današnjem vremenu. Zvuči ofucano ali je tako, njihov se glas dalje čuje od bilo kog političara. Zato cijenimo prave ljude :)
@Glacious….Sa komentarom se slazem osim jedne ogromne greske…Di Caprio…On je veliki prijatelj i obozavaoc Vuka Kusturice iz ukradenog Vukograda. Niti ga zanima sta je bilo sa Sarajevom i njegovim gradjanima niti zna. Malo pregledajte internet, pun je slika Di Capria i Vucine sa podignuta tri prsta, tako da, takvi ljudi u Sa nisu dobro dosli. Eto mu Vucina i Vukograd….
@Glacious….Izvinjavam se…Ogromna greska, u trenutku pmijesah Di Caprija i J. Deppa (iako nikakve slicnosti nemaju. 🥴Moja greska……@Glacious, odlican komentar…
A zašto nisu snimili film o bombardovanju srbije 1999
... jer je nisu ni bombardovali...
film bi se zvao "What goes around, comes around"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)