Komentari (526)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porodica Izetbegović nas je odvela u rat i bespotrebno žrtvovala 10.000 života, izvršila kriminalnu privatizaciju čime je uništila privredu BiH, dozvolila bankarima da porobe i opljačkaju građane BiH, dala imunitet ljudima koji su za njih u ratu radili prljave poslove da se neometano bave kriminalom te degradirala sve naše istinske ratne heroje i branitelje. To je jedina prava verzija bez trunke idealizma.
@Avenija Kada se sve sabere da, slažem se.
@berlusconi1 da se zarati prvo bih pokucao baketu na vrata i poslao ga u rov najblizi prvoj liniji i naredio mu da osvaja golu uzbrdicu, i njega i njegovu prvu postavu stranke. A sa njima bih kao što su rusi u Staljingradu, jednom bih dao pusku a drugom metke ko se okrene dobije metak.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hoće bit jedna vreća za mog Bakira!?
Bice garant bar po saHata kako Bakir polira zlatne kasike u trezoru
Hoće li se o Dodiku snimati serija ?
Alija je za svoj narod ono sto je general Simovic za srpski narod. Izvrsivsi PUC i ponistivsi Trojni Pakt na nagovor Engleza (Alija odbio Kutiljerov Plan na nagovor Amera), sa parolom bolje rat, nego pakt, bolje grob nego rob", Simovic je svoj narod izlozio stravicnom stradanju u dr.svjetskom ratu.
Dabogda vam se trag zameo
Zena od Alijinog prijatelja koji je bio u zatvoru sa njim kaze da su Aliju smatrali IDIOTOM i da je on bio malouman. Ona se grozila kad je Alija zabio noz u ledza Avdicu i posadio sebe u stolicu za vodzu muslimana u Bosni. Avdic nije imao dobre teroristicke konekcije kao Alija.
Ako je realistična onda treba opisati zaustavljanje oslobodjenja Viteza, Hercegovine, deblokade Sarajeva i demilitarizaciju Srebrenice....kao i polazak u rat bez puške uz čuvene izjave "mirno spavajterata neće biti" i "za rat je potrebno dvoje". Ukratko..treba bit kako je uništio Bosnu i koštao Bošnjački narod hiljade i hiljade žrtava.
Muzej, biste, filmovanje... prema iskazima svih relevantnih poznavalaca, nešto što r. Izebegović nikako nije podržavao. Čemu novi povodi sukoba među Bošnjacima, ZA i PROTIV Alije? Bio je vladar u jednom turbolentnom i teškom vremenu velikih stradanja i stagnacije... Kada je živ ogroman broj savremenika, kontra produktivno je bilo kome graditi kult ličnosti.
Special guest star: Chuck Norris
Serija će priuvuči i veliki broj Srebreničana, naročito oni posljednji momenti i razgvoor koji je tekao ovako: ALijna ovdje šta se dešava ? Već na KOlju Alija !!!! A štza sam ja tu mogau učiniti naljuti se pomalo ALija. Pa mogo si nam poslati sina BAkira da i on ŠEHIDI , HJEBEMO TI POSTEĆIJU NA KOJOJ KLANJAŠ !
Ovo je garant vako bilo, a mene ovdje niko ne demantova !
Traži se kaskader da bude vreća zlata.
Ova serije se moze snimiti u par epizoda po sat vremena veoma jednostavno, Odemo u rat sa predsjednikom Alijom koji prodaje gradove nakon osvajanja i stavlja na kamaru. Onda on umre i naravno njegov sin Bakir preuzme kontrolu nad tim novcem pa kupi sebi mjesto u fotelji i kupi ostale politicare i radna mjesta za njegovu porodicu ... i njegova porodica zivjela sretno do kraja zivota , dok drugi umiru od gladi ili kod nekog privatnika! Nadam se da nece razvuci i ovu muku kao sve drugo!!
O Aliji govori njegova dzenaza gdje su dosli mnogi izaslanici iz Evrope i svijeta. U nekim zemljama trgovi, ulice, parkovi nose njegove ime. Stao je ispred svog naroda...
@kraftwerk ebo li te tito u pakavelu čađavu, odojak fašistički jedan...
...ovo je cisti predizborni potez...narucena serija sto posto...
ArcibaldPrvi - bezbeli da je naručena. Izetbegovići nisu smjeli da naruće u BiH i zbog plačanja, a teško bi našli i ekipu!
a kad se baker & sebilja pojave na crvenom ćilimu kod pure mirivatre!!
Hoce li prikazati i rodbinu u Smederevu..