Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije promocije Karajlica i Bikovica, slijedeca ide promocija knjiga Vojislava Šeljelja
Ovo je Đenosajt cim je next Đeneration!
Joj i on se fura na Kusturicu. Hoda ko i on neoprane kose kao da je iz jame izvucen.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niko te ne voli, prodao si se...
Dunum@ Sa koliko samo mrznje je protkano ovo tvoje (pazljivo i gramaticki korektno napisano) izlaganje o Neletu, da prosto plasi covjeka. Nije Nele bio proracunat kao sto kazes, nego prosto i bez velike filozofije uplasen. Upravo su proracunati oni koji su zdimili iz Sarajeva a jos uvijek vam (kazes dodju normalno) prodaju muda po bubrege, a na listi nije samo Djurino ime. Brega, Zera, Sula, Tifa... da ne nabrajam sad...
Vama Bosnjacima odgovaraju jedino ljudi koji pokusavaju biti vi sami. Koji se svojski trude da budu nesto sto nisu. Tipovi poput Cede Jovanovica, Vojina Mijatovica, Radomira Tekbir Zoranovica su na srecu veoma rijetki patoloski slucajevi, a Nele nije jedan od njih. Boli vas to sto se covjek jasno, cak na pitom i normalan nacin ne vrijedjajuci nikga, deklarisao kao ono sto zapravo jeste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sama pomisao na bilo kakvu humoristicku seriju tih godina a u vezi rata je jadna koliko i sama serija….i mogla bi imati smisla samo onim zaista tesko ogranicenim kreaturama lisenim ljudskog dostojanstva….a i da je radjena u nekom vremenskom periodu udaljenom od ratnih strahota opet ima prilicno neuspjesan i jadan humor….
Odlicna serija!
smrad
Je li realno KLIX da pisete o seriji pomenutog izdajnika?
Ja licno neleta ne smatram nikakvim izdajnikom jer je taj pojam neadekvatan za datu situaciju… jednostavno mi nije niti originalan niti objektivan kako se pokusava predstaviti (posebno u pogledu stradanja njegovih sugradjana pod opsadom)…..
Za saku bijednih markica reklamirate ovog supka i odbacenog Sarajevskog chetnika! Kakav djon od karaktera djon od urednicke politike, djon od portala
Lesi pokušao da se vrati kući
Ovaj covjek mora da plati poreza Sarajevu, samo zato sto zivi na njegov racun vec 30 godina.
Hoće Nele da se vrati u BiH na mala vrata.
i Nele stara o.ebina... proslo ti vrijeme Nele, isteko ti datum trajanja...
Kada smo počeli da im se smijemo,oni su počeli da pobjeđuju.I danas nakon trideset godina mi ih ismijavamo od a oni i dalje u foteljama zahvaljeni odozgo gledaju na nas i misle kako nam nije dosadilo da se smijemo.Oni nemaju vremena da se smiju jer su zauzeti uništavanjem naših života.
Neletov nivo je dvorska luda i.zabavljac za radi sitnog cara
Ne može nista biti dobro od Neleta
aaaaaaaaa, neleta patriote........
Nele je pakas a seriju cu mozda pogledati zbog Rake
Nele jr pajas a seriju cu mozda pogledati zbog Rake 😅🙄