Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocivaj u miru legendo!
ODE I ČUVENI “GIGA MORAVAC”. ZBOGOM, MAJSTORE! ☝️
@Dzenan93 Jado jadni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predobar glumac...Bolji život je najbolja Jugoslovenska serija svih vremena...nakon zadnje epizode u ljeto 1991.poslije 7 dana je počeo nesretni rat!!!
@TiSiMojeVino sve 3 su najbolje svih vremena!
Da, zanimljivo je da su 7 dana nakon emitovanja posljednje epizode (ukupno ih je bilo 82) serije, Slovenija i Hrvatska proglasile nezavisnost od Jugoslavije i time je prestao bolji zivot za sve na ovim prostorima, i pocela agonija koja traje i danas... Sivi dom je dobra serija, ima ih jos: Vruc vetar, Price iz radionice, Kamiondzije, Grlom u jagode, Pozoriste u kuci...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ćafir
Zao mi je Gige , odlazeci jedan po jedan velikani mog djetinstva kao da odlazim i ja
https://www.youtube.com/watch?v=wX1ljGiiF3I
Cim je htio da igra generala Ratka Mladica govori sve o njemu, njegovom moralu i etici. Ne mogu reci da ga zalim, zalim sebe jer me razocarao (kao i Bata Zivojinovic , Aleksandar Bercek, itd.). Dobri glumci, losi ljudi.
kada su ga ponudi da glumi murata sad ne znam jeli to bio Kosovska bitka ili Banović Strahinja odgovorio je : Ko bre da glumi murata ne dolazi u obzir ja sam poznat kao glumac srpskih junaka karađorđa u to vrijeme glumio je i četu koji je izdo onog majmuna čiču generala
Cudo nisu napisali jugoslovenski glumac. 😊
Jeli ovo neka glumacka zaraza ? R.i.p
Cuj preminuo je i...ovi broje
Otisao je u "Bolji Život"
@erko222 bas tako
a Bosko Buha ste zaboravili
Šta je ovo umiru glumci ko pokošeni jedan za drugim
Karađorđe, vječna ti slava!
Bolji zivot je skoro sav umro.
Dobar je bio i u filmu Bosko Buha
Bio si GIGAnt