Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest sa 50 000 ocjena, dok je Breaking Bad na 9.5 ocjeni sa 1.1 milion glasova
@yaoMing 140.000 procitaj malo majmune coravi, a serija je tek izasla, za godinu dana ce preci milion
Zasto se toliko palis na moje mislienje da je Breaking Bad u sustini bolja serija?
Neka, slazem se, muka mi je od Emlija klarkova, zmajeva, dragona, gorga r r martina i napaljene klinčadi. Neka balavurdija vidi sto je katastrofa i neka pazi u buducnosti kako ce se ponasati.
4/10
Aman! Serija je prosjek obični, zamislite uspoređujute je sa The Sopranos i mnogim drugim vrhunskim ostvarenjima. Pregledajte seriju još jednom, dijalozi su suhi, ličnosti bez dinamike (osim kada umiru), totalna 6/10.
Znaci, da se prosirilo na podzemne tankove, odose sva 4 reaktora!Nedavno sam citao procjenu da bi, u ovisnosti od smjera vjetra, evropu trebalo napustiti 200 mil ljudi!Serija extra i treba uvesti obavezu da je gledaju sve zemlje koje posjeduju nuklearno oruzje!
pustite da prode mjesec dva serija tek o javljena na netu treba vremena da ljudi to pogledaju nemaju sbi hbo a na zapadu se to bas i ne gleda na ovim pirat sajtovima ... tako da verujem da ce ovjena ipak pasti ispod ovih 9.7
Brutalna serija, odavno nista bolje nisam pogledao. Serija otvara nova pitanja na koja nikad necemo dobiti odgovore.
Breaking Bad, pa nekoliko praznih polja ispod. Chernobyl je dobar, ali ne mozes porediti seriju kao sto je BB koja ima 62 epizode i mini seriju od pet epizoda. To kao zbrajati jabuke i narance.
Kad sam jaranima rekao da će biti bolje ocjenjena od Breaking Bad smijali su mi se... dugo ovako nešto nije bilo na TV-u.
Najbolja jer hiljade i hiljade mladih i nisu imali pojma o onome sta se desilo, nikada culi za Cernobil. Najbolja, jer je fakticki dokumentarac, snimljen na osnovu istinitog događaja i na osnovu mnogo materijala. Sto bas i nije tesko napraviti ...
Serija je fkt vrh... Sve su odradili perfektno, svaka čast HBO
Ono kada britanci brendiraju Chernobyl, Serija jeste dobra iz razloga što iznosi podatke koji mnogi nisu znali. Sa druge strane se želilo ocrniti SSSR, naročito bahatost koja je uzrokovala stotine hiljlada žrtava koji će stradati u godinama poslije katastrofe. Možda je to istina, možda nije. Ne znam. 2500 nuklearnih proba uz užase Chernobyla i Fokushime su najveći razlozi za epidemiju malignih oboljenja širom svijeta.
Te godine je i kod nas preko dnevnika išla vijest da se ne smije jesti salata i gljive. Finska je i dan danas zagađena od tih radioaktivnih oblaka zato domicilni finci begaju u Švedsku a naši migranti idu u Finsku .
I zasluzuju najbolju ocjenu.Svaka cast.
Bezveze, po istinitom dogadjaju, nije im bilo tesko snimit
@evienieti itekako teško. Sama eksplozija nije bila tajna, ali razmjere katastrofe, posljedice, odgovornost rukovodstva su se skrivali do raspada SSSR-a i dugo poslije toga. Broj mrtvih i onih koji su umrli ili oboljeli od posljedica radijacije se nikada neće saznati. Film o Fukušimi, to je veća katastrofa od Černobila, će se snimati za 30-40 godina.
Gdje ima da se pogleda netflix?
Nisu oni gledali Otpisane Prle ,Tihi