Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaca ikad. Lovely jubbly!
Odgledao sve sezone Sopranosa kad smo bili u covid lockdownu i nakon Sopranosa ne mogu više gledati ni jednu seriju jer mi je sve sraaanje u usporedbi sa Sopranosima.
Za mene u svakom slucaju najbolja serija svih vremena ,jasno mi je da svako ima pravo na svoj ukus i da mu Mucke nisu najbolja serija ...
najvise sam se ismijao prije nekih 12 godina kad sam sve odgledo bez da propustim termin ijedan. kad su prvi put isle na pinku.( mladji bio) kad Rodney izvede zensku.pa mu fakin Miky kaze budi frajer. Ona dodje a on ono Travolta. i onda kad bjezi sa njom.i odskoci sa autom i jedva ostane auto u komadu( jos na 3.tocka). najjace. i ono sa lutkama u za napuhivanje. hahaha
dobra je serija o Grass preduzecu , samo sto je u Engleskoj. bilo 70tih godina. Vrtilo se na Hrrt 3. dobri su.
Apsulutno Mućke su br 1.
Breaking Bad, Ozark, Dexter, Sopranos…
Crna guja?
LZN najbolja serija za mene briga me za ove liste
Sve je to do bezveze u odnosu na 'alo 'alo.
Konji nemaju pojma nisu čuli za Sjenke nad Balkanom, Bolji život. Ali mora da bude sa zapada najbolje.
Beverly Hills ?
Na kojem mjestu je Kuda idu divlje svinje?
Ne idu nigdje sve poklao onaj Grlic Radman i zaradio min. 2 miliona eura za koje on kaze da nije ni znao da je toliko bilo isplativo. Znaci ima 100 puta vise, taj potomak socijalistickog direktora i clana partije, koji je otkrio stashau u sebi i nacin kako da zaradi velike pare prodajom price o "patriotizmu".
Bravo majstore!
Ima li alo alo ili Poirot ?
LZN pa Mucke
Na listi nigdje Seinfelda,pola serija bez veze
Crna Svadba hahaahahah i ubice mog oca ludilo mozga